Ονοματεπώνυμο: Ονομάζομαι Μαρία Τσιπάρη κι είμαι 60 ετών.
Τι αποστάσεις τρέχεις: Έχω τρέξει σε διοργάνωση έως 50 χιλιόμετρα
Σε ποιες μεγάλες διοργανώσεις έχει συμμετάσχει: Ξεκίνησα το τρέξιμο τέλη του 2016 (μετά από ατύχημα). Έχω συμμετάσχει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών 3 φορές, τον Δεκέμβρη του 22 στα 50 χλμ του Πανελληνίου αγώνα δρόμου στην Ψάθα και τον Γενάρη του 23 στον Βυζαντινό αγώνα.
Επάγγελμα: Υπάλληλος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Χόμπυ: Στο παρελθόν σχεδίαζα έπιπλα και κατασκεύασα πολλά από αυτά για δημιουργία πρόσθετων αποθηκευτικών χώρων κλπ καθώς και διάφορα χρηστικά αντικείμενα, σχεδίασα και κατασκεύασα ρούχα, η ζωγραφική σε πέτρες και φυσικά οι μόνιμες αγάπες τα ταξίδια, τα βιβλία, το τρέξιμο κι οι εκδρομές του Απόλλωνα.
Οι προπονήσεις: 4 περίπου την εβδομάδα κι ανάλογες με τον εκάστοτε αγώνα.
Ποια είναι η γνώμη σου για τον Σύλλογο; Ο Απόλλωνας είναι οικογένεια. Θυμάμαι την πρώτη φορά που ήθελα να τρέξω τον Μαραθώνιο, με βοήθησε για την εγγραφή χωρίς να με γνωρίζει κανείς κι αυτό το εκτίμησα κι έγινα μέλλος στην επόμενη εγγραφή του Μαραθωνίου που πάλι με βοήθησαν χωρίς ερωτήσεις.
Στόχοι: να τερματίζω πάντα υγιής απολαμβάνοντας την κάθε διαδρομή και να τρέχω για πολλά πολλά χρόνια.
Λίγα λόγια για το τρέξιμο: το τρέξιμο για μένα είναι ψυχική και σωματική υγεία, είναι χαρά.
Μια φράση που θα ήθελες να πεις στους άλλους δρομείς ή σε αυτούς που ξεκινάνε το τρέξιμο: τα χιλιόμετρα που διανύουμε μετράνε κυρίως τις εμπειρίες μας κι αυτές γεμίζουν με όμορφες εικόνες την ψυχή μας.