Πες μας το όνομα σου και ποια είναι η ηλικία σου; 

Ονομάζομαι Νικόλαος Γκόκας. Είμαι 52 ετών.

 Τι αποστάσεις τρέχεις;

Ασχολούμαι με το τρέξιμο αρκετά χρόνια και έχω συμμετάσχει σε 6 Α.Μ.Α (Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας). Επίσης οι αποστάσεις που τρέχω είναι 5χλμ. , 10χλμ. , 21χλμ. , 30χλμ. , 42χλμ.

 Σε ποιες μεγάλες διοργανώσεις έχεις συμμετάσχει;

Έχω λάβει μέρος στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης, στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, 30χλμ. στην Ψάθα και 30χλμ. στον γύρο της λίμνης Ιωαννίνων, ακόμη έχω τρέξει και στην Αυστρία.

 Ποιο είναι το επάγγελμά σου;

Το επάγγελμα μου είναι ηλεκτρολόγος.

→ Ποια είναι τα χόμπυ σου;

Τα χόμπι μου είναι Τρέξιμο-Κολύμπι.

→ Πόσες προπονήσεις κάνεις κάθε εβδομάδα και τι περιεχομένου;

Προπονούμαι 5 φορές την εβδομάδα με διαλειμματικές και ενδιάμεσα ανοίγματα.
→ Λίγα λόγια για το τρέξιμο;

Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι σε κάθε μεγάλη διοργάνωση και να κρατάω έναν σταθερό δυνατό ρυθμό. Το τρέξιμο με δυναμώνει και είναι ένας ευχάριστος τρόπος να ξεφεύγω από την καθημερινή ρουτίνα και το άγχος των καθημερινών υποχρεώσεων της δουλειάς μου. Κάθε φορά που πλησιάζω την γραμμή του τερματισμού τα δίνω όλα και χαίρομαι με όσα καταφέρνω σαν αθλητής.

Φράση που θα ήθελα να πω στους άλλους: << Έλα μαζί μας, τρέξε με την ψυχή σου, όλα μπορείς να τα καταφέρεις με προσπάθεια!>>.

 Πες μας τη γνώμη σου για τον Απόλλωνα

Είμαι 5 χρόνια στο Δ.Σ. , είμαστε ένας υπέροχος δημιουργικός σύλλογος και ευελπιστώ όλοι μαζί να δουλέψουμε για να ανεβάσουμε τον σύλλογο του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής που ξέρει να σέβεται και να εκτιμά τους αθλητές του.