Το ονομά σου?
Ονομάζομαι Δέσποινα Κόντη.
Τι αποστάσεις τρέχεις;

Εχω ξεκινήσει το τρέξιμο εδώ και 5 χρόνια και συνεχίζω. Τρέχω 5 χλμ. 10χλμ 21χλμ .
 Σε ποιες μεγάλες διοργανώσεις έχεις συμμετάσχει?

Πέρυσι έλαβα μέρος για πρώτη φορά στον Α.Μ.Α Αθήνας (42χλμ). Ήταν μία        φοβερή εμπειρία για μένα! Έχω συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες στην Αθήνα στον    ημιμαραθώνιο Πάτρας στο γύρο της λίμνης Ιωαννίνων στη Ψάθα Στη Ρόδο στον   ημιμαραθώνιο Μιχάλης Κούσης Αγρίνιο και σε αρκετούς βραδινούς αγώνες με     αγαπημένο μου τον νυχτερινό στο Καρπενήσι!
Λίγα λόγια για τον σύλλογό μας ;

Είμαι μέλος του ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής και αισθάνομαι πως αυτός ο Σύλλογος προσπαθεί συνεχώς να γίνεται όλο και καλύτερος αγκαλιάζοντας τους αθλητές του και δίνοντας έμφαση στη συνεργασία μεταξύ των μελών του. Στηριζω τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής γιατί σέβεται τους αθλητές του.
Επάγγελμα

Έχω σπουδάσει Νοσηλευτική

Χόμπυ
και τα χόμπι μου είναι διάβασμα μουσική τρέξιμο κινηματογράφος.
Πόσες προπονήσεις κάνεις;

Προπονούμαι 3 φορές την εβδομάδα με διάφορες εναλλαγές ώστε να μην βαριέμαι και τελευταία κάνω και ενδυνάμωση.
Στοχοι:
Με ενδιαφέρει να τερματίζω κάθε αγώνα μου και να είμαι υγιής προσπαθώ να βελτιώσω όσο μπορώ τον χρόνο μου αλλά κυρίως θέλω να απολαμβάνω κάθε δρομικο αγώνα χωρίς άγχος και χωρίς να κοιτάζω συνεχώς πόσο θα γράψει το ρολόι μου.

Λίγα λόγια για το τρέξιμο

Το τρέξιμο είναι για μένα αναζωογονητικό μου δίνει μια αίσθηση χαράς και εσωτερικής ευεξίας.

Μια φράση που θα ήθελες να πεις στους άλλους δρομείς ή σε αυτούς που  ξεκινάνε το τρέξιμο.

Η φράση που θα ήθελα να πω σε δρομείς ή σε όσους ξεκινάνε το τρέξιμο είναι υπομονή θέληση και τρέχε όσο και όποτε μπορείς. «Άκου το σώμα σου» είναι μία φράση που οι δρομείς πρέπει να έχουν επίσης στο νου τους.