Μεγάλη και απρόσμενη θα λέγαμε, ήταν η ανταπόκριση του Ραδιοφωνικού Διαδικτυακού Σταθμού μας που εκπέμπει από την ιστοσελίδα apollonrunnersclub.gr κάθε μέρα στις 21.00-22.30 (εκτός Σαββάτου που εκπέμπει 18.00-19.30).

Εκατοντάδες συνάδελφοι ενημερώνονται ΑΜΕΣΑ από τον ραδιοσταθμό, έγκαιρα και υπεύθυνα για τα όσα τους αφορούν και με ειδικές εκπομπές που σχολιάζουν, κριτικάρουν, τονίζουν όλα τα κακώς ή καλώς κείμενα της Ελληνικής και Διεθνούς Κοινωνίας.

Εκπομπές που συμπυκνώνουν όχι μόνο τα αθλητικά νέα, αλλά κοινωνικά προβλήματα που έχουν απασχολήσει και απασχολούν ΟΛΟΥΣ μας.

Εκπομπές για την Υγεία, την Εκπαίδευση, το Περιβάλλον, τη Νεολαία, την Οικονομία, την Ανάπτυξη, την Επιστήμη, την Τέχνη, κάθε τι που μπορεί να αποτελεί έναν σύγχρονο προβληματισμό για τον κάθε ΑΝΘΡΩΠΟ στο σύνολο της καθημερινότητας και της προσωπικότητάς του.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συνεργασίες με φίλους που συμμετέχουν με ζωντανές εκπομπές, ενώ προγραμματίζονται πολλές περισσότερες με τη νέα χρονιά που ήδη έχουμε διαβεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την πρώτη πειραματική αυτή περίοδο, ο πρώτος Διαδικτυακός ραδιοσταθμός στον χώρο των Δρομέων, θα αναδείξει όλο αυτό τον πλούτο που υπάρχει στον χώρο μας και μέσα από τις συνεχείς του αναβαθμίσεις θα αγκαλιάσει ακόμα περισσό­τερους ακροατές που ήδη τον έχουν σαν μια απαραίτητη καθημερινή συνήθεια, εκεί γύρω στις εννιά το βράδυ που συντονίζονται για να μάθουν τα νέα…

ΥΓ.: Η μουσική που μπαίνει στον σταθμό δεν έχει καμιά σχέση με όλ’ αυτά τα υποπροϊόντα της ελληνικής και ξένης μουσικής βιομηχανίας. Στον σταθμό ακούγονται Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες των οποίων τα έργα δεν θ’ ακούσετε σε ΚΑΝΕΝΑΝ από τους κατεστημένους σταθ­μούς ή και αν τ’ ακούσετε, θα γίνει αυτό πολύ σπά­νια και σε ώρες δύσκολες και προβληματικές για ακρόαση.

Ήδη όλο το μήνα Δεκέμβριο υπήρχε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα blues (1930-1980) και ακολούθως τον μήνα Ιανουάριο ένα μεγάλο αφιέρωμα για τα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.