Το  Ονοματεπώνυμο σου;
Ονομάζομαι Χριστίνα Βαγιοπούλου
και είμαι 60 ετών.
Τι αποστάσεις τρέχεις;
Τρέχω από το 2016 μεγάλες κυρίως αποστάσεις μέχρι και 42 χλμ.
Σε ποιες μεγάλες διοργανώσεις έχεις συμμετάσχει;
Έχω λάβει μέρος 7φορες στον ΑΜΑ, τρέχω με τον Σύλλογο του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής σε αρκετές διοργανώσεις (Αγχαίο όρος Μενδενίτσα Δαφνί Δολιανά ημιμαραθώνιος Ψάθα 30αρι)και αρκετές προπονήσεις κάνω μόνη μου τις καθημερινές.
Επάγγελμα:
Είμαι ιδιωτική υπάλληλος
Χόμπυ:
Tα χόμπι μου είναι: Πεζοπορίες αναρρίχηση χειμερινό κολύμπι .
Πόσες προπονήσεις κάνεις;
Κάθε μέρα κάνω 13χλμ συνεχόμενα αλλάζοντας κάθε φορά τη διαδρομή με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Θα βγω θα τρέξω και δε θα με σταματήσει ο καιρός. Αναφορικά με τους στόχους μου, θα ήθελα να πω πως τρέχω για μένα καθαρά, για την υγεία μου ,για ένα τρόπο ζωής που μόνο καλό μου προσφέρει.
Ποια είναι η γνώμη σου για τον Σύλλογο?
Ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής μου δίνει την ευκαιρία να πηγαίνω και σε άλλα μέρη να τρέχω να γνωρίζω ανθρώπους που αγαπούν το τρέξιμο και απολαμβάνουν τη κάθε διαδρομή. Είμαι ευχαριστημένη και εκτιμώ πολύ τον πρόεδρο κ.Τσιμακίδη γιατί είναι κοντά σε όλους τους αθλητές και περνάμε όμορφα στις εκδρομές του Συλλόγου.
Στόχοι:
Το τρέξιμο θεωρώ πως το έχουμε μέσα μας όλοι, κάποια στιγμή μας βγαίνει, όταν το ξεκινήσουμε δεν το αφήνουμε, γίνεται τρόπος ζωής.
Λίγα λόγια για το τρέξιμο:
Σε όσους ξεκινάνε, να το κάνουν και να έχουν υπομονή.
Μια φράση που θα ήθελες να πεις στους άλλους δρομείς ή σε αυτούς που ξεκινάνε το τρέξιμο.
Το να τρέχεις είναι υγεία, βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι και κάνουμε τους γιατρούς πέρα, γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και πιο βοηθητικοί μεταξύ μας