Ο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 7 ΧΛΜ. ΤΗΝ 1Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΡΕΞΙΜΟ 07:41…

ΑΛΣΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-ΟΔΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Ένα διαφορετικό Πρωτοχρονιάτικο Ξύπνημα… Με την πρώτη ακτίνα του ήλιου, της Πρώτης Ημέρας του χρόνου, εμείς, όπως κάνουμε όλα τα προηγούμενα 20 και πλέον χρόνια, σας καλούμε στην ξεχωριστή, δική μας παρέα. Να τρέξουμε όλοι μαζί. Να κόψουμε την πίτα μας, να μοιραστούμε γλυκά, κρασί, τσιπουράκια, λικέρ, πίτες, καρτούλες. Ο καθένας και η καθεμιά ό,τι θέλει και μπορεί, μετά το ομαδικό πρώτο τρέξιμο του χρόνου. Σε μια άλλη πρόταση για τη ζωή μας, για το τρέξιμο, για την παρέα για το τι σημαίνει αλληλεγγύη, συντροφικότητα, φιλία, παρέα.

 

Και το ίδιο προτείνουμε για τα αδέλφια μας σε όλη την Ελλάδα. ώρα 07:41. όλοι οι δρομείς της Ελλάδας, ραντεβού, για έναν άλλο δρόμο, μια ημέρα σαν κι αυτή, είναι σίγουρο, ότι θα μας μείνει αλησμόνητη και μοναδική. Αυτή η πρώτη οργανωμένη, ομαδική, μαζική εκδήλωση, την 1η ημέρα του χρόνου.

 

Και αυτό να μείνει και να γίνει θεσμός για τα υπόλοιπα χρόνια. Κάθε χρόνο νέα παιδιά, νέοι συνάδελφοι, να έρχονται, να προστίθενται στην κοινή μας παρέα… Και η ευχή, με υγεία και αισιοδοξία, παρά τα προβλήματα, να είμαστε όλοι παρόντες σε τέτοιες διαφορετικές στιγμές, να συντροφεύει όλους και όλες.

Εμείς σας περιμένουμε την 1η Ιανουαρίου και σας παρακαλούμε να είστε γύρω στις 07.30 στη βόρεια πύλη του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Μπαρουτάδικου (οδός Σουλίου) για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, στις 07:41 ακριβώς τους 2 γύρους (3.500 μ.) της περιμέτρου του Άλσους του Μπαρουτάδικου. Έπειτα θα ακολουθήσει η τελετή και η γιορτούλα… και ό,τι ήθελε προκύψει.

Για συμμετοχές παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον κ. Κώστα Σάμιο, στο 2105900685 καθημερινά από 08:00-12:00 και 16:00-20:00.

 

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ