ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ-ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΗΣ 70 ΧΛΜ.

ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, 19/07/2014

Ο Μηχανισμός στήθηκε

Όλα θα είναι πανέτοιμα, όταν έρθετε να τρέξετε στον Πάρνωνα – το Ιερό Βουνό του Κρόνου, του πατέρα των Θεών!!!

Φίλοι δρομείς,

Μετά από κόπους αρκετών μηνών, από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όλα είναι πανέτοιμα για τον αγώνα υπεραπόστασης ΚΡΟΝΙΟΝ ΠΕΡΑΣΜΑ, που για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί φέτος, στην περιοχή του Πάρνωνα, στον Αγ.Πέτρο Κυνουρίας στις 19/07/2014. Όλα είναι πανέτοιμα και οι δρομείς, θα βρουν μία άρτια ενδεχομένως οργάνωση, όπου όλα έχουν στηθεί με βάση το πρόγραμμα και την οργάνωση που είχαμε προγραμματίσει. Τα όποια λάθη και παραλείψεις εντοπίσετε, θα θέλαμε να μας τα υποδείξετε μετά τον αγώνα, προκειμένου να βελτιωθούμε στις επόμενες διοργανώσεις.

Σας υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα του αγώνα:

Παρασκευή 18/07/2014:

19.00 – 21.30: Μοίρασμα αριθμών & τσιπ στην Κεντρική Πλατεία Αγ. Πέτρου

21.30: Pasta party στο ξενοδοχείο Πάρνων

Σάββατο 19/07/2014:

05.00: Αναχώρηση πούλμαν διοργάνωσης από Αθήνα – πλ.Μεταξουργείου(HOTEL STANLEY)

08.00: Άνοιγμα γραμματείας αγώνα στον Αγ.Πέτρο

08.30: Αφιξη πούλμαν με δρομείς

09.40: Πληροφορίες προς δρομείς

10.00: Εκκίνηση αγώνα

20.00 – 20.30: Τερματισμός αγώνα

20.30: Απονομές – τελετουργικό – μικρή δεξίωση

22.00 – 22.30: Αναχώρηση πούλμαν για Αθήνα

Κυριακή 20/07/2014:

Ελεύθερη μέρα. Προτείνεται μπάνιο στην θάλασσα στο κοντινό Παράλιο Άστρος ή στο Κιβέρι ή στο Ναύπλιο

Επίσης Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε,ότι λόγω του ότι υπέπεσε στην αντίληψή μας,να υπάρχουν αρκετά μελίσσια εκατέρωθεν της διαδρομής-τα οποία στο σύνολό τους είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ,μιας και δεν πρέπειναβρίσκονταιδίπλαστονδρόμο,εμείςσανδιοργάνωσηκαιμεσωτουΦΟΡΕΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣΠΑΡΝΩΝΑκαιτωνδασονόμων,προβήκαμεσεόλεςτιςαπαραίτητες πληννόμιμεςδιαδικασίεςγιατηναπομάκρυνσήτους!
ΕντούτοιςμιαςκαιβρισκόμαστεστηνΕλλάδα,όπουκαθείςκάνειότιθέλει,δεναπομακρύνθηκανόλαταμελίσσια,οπότευπάρχειενδεχόμενο,νατρέχετε,ανάμεσασεμέλισσες,οπότεοκίνδυνος πουελλοχεύειαπότσίμπημαμέλισσας,ναείναιμεγάλος.Εντούτοιςεμείς,προβήκαμεσεόλεςτιςαπαραίτητεςενέργειες πουαπαιτούνται,γιατοενδεχόμενοτσιμπήματος.Εάν κάποιοςσυνάδελφος δρομέαςΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣΣΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΜΕΛΙΣΣΩΝ,ΘΑΘΕΛΑΜΕ ΝΑΜΑΣ ΤΟΠΕΙ ΣΤΗΝΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ,ΟΤΑΝΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ,ΩΣΤΕΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΤΟΥ ΑΓΩΝΑΝΑ ΤΟΝΕΧΟΥΝ ΣΤΑΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥΣ,ΣΕΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥΑΤΥΧΟΥΣ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

Τέλος μιας και εκεί που γίνεται ο αγώνας, είναι υψόμετρο, κατά τις βραδυνές ώρες υπάρχει αρκετή δροσιά, οπότε καλό θα ήταν να έχετε ένα ρούχο φθινοπωρινό, προκειμένου να αντιμετώπισετε τις τυχόν χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Με μεγάλη μας χαρά και προσμονή, σας περιμένουμε στον Πάρνωνα – το Ιερό Βουνό του Κρόνου – του Πατέρα των Θεών!!!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ