ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ελληνικό  23.12.2013

                 

                  Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ΕΥΚΛΗΣ, μετά  την επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα RUN THE LAKE που έγινε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, θα ήθελε να ανακοινώσει ότι τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα http://runthelake.gr/?page_id=76, στο ιστολόγιο μας efklisrunnersclub.blogspot.gr και στη σελίδα μας στο facebook, όσοι δρομείς το επιθυμούν μπορούν να βρουν  σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Αναλυτικότερα όσον αφορά ορισμένα στοιχεία του αγώνα θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι φέτος έτρεξαν 1074 δρομείς από τους οποίους τερμάτισαν οι 1066. Περισσότεροι από 150 δρομείς έτρεξαν χωρίς αριθμό και χρονομέτρηση. Η αύξηση του αριθμού εκείνων που χρονομετρήθηκαν σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό αγώνα υπολογίζεται στο 30%. Επίσης, στη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών οφείλονται τα νέα ρεκόρ διαδρομής (10.200μ.), στους μεν άντρες από τον Δημοσθένη Μαγγίνα με χρόνο 34’03, στις δε γυναίκες από την Πόπη Αστροπεκάκη με 37’05’’. Τέλος, έτρεξαν 262 γυναίκες δρομείς, αριθμός που ισούται με το ¼ του συνόλου της γενικής κατηγορίας.   

                  Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ο ΕΥΚΛΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εσάς που πήρατε μέρος στον αγώνα Run The Lake της 15ης Δεκεμβρίου 2013. Σκοπός μας ήταν η ενίσχυση του ΠΙΚΠΑ Βούλας και χάρη στη δική σας συμμετοχή ο σκοπός μας επετεύχθη σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό.

                  Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί δίχως την υποστήριξη των εθελοντών του ΚΕΘΕΑ – ΕΞΑΝΤΑΣ – ΝΟΣΤΟΣ. Εξήντα και πλέον άτομα, γονείς και παιδιά, συνέβαλαν τα μέγιστα για τρεις μέρες προκειμένου η διοργάνωση του αγώνα να είναι η καλύτερη δυνατή. Τους ευχαριστούμε δημόσια.

 Επίσης, πολύτιμη ήταν η υποστήριξη που μας παρείχαν: το Σώμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η INTERAMERICAN που προσφέρθηκε να καλύψει με ασθενοφόρο τις ανάγκες του αγώνα, οι Εθελοντές Πυροσβέστες Βούλας με επικεφαλής τον κ. Σωτηρόπουλο δημοτικό Σύμβουλο ΒΒΒ, η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστών (ΠΑΣΧΝΑ) για την υποστήριξη με τους πολυάριθμους εθελοντές της, η κυρία Μαρία Κολοκυθά μέλος των Εθελοντών του Πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν οι χορηγοί μας: η PUMA για το tshirt που πρόσφερε στους συμμετέχοντες, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) για την υλική και ηθική υποστήριξη, τα Διατραπεζικά Συστήματα (ΔΙΑΣ) για την χρηματική ενίσχυση, η Λίμνη της Βουλιαγμένης για όλες τις παροχές την ημέρα του αγώνα, τη SUI για την επικοινωνία, τη συνδιοργάνωση και διαφήμιση, το εργομετρικό κέντρο myAthlete για τα δώρα και την μεταφορά των εθελοντών, ο κύριος Βαγγέλης Χουντάλας από το Ναύπλιο ο οποίος πρόσφερε δωρεάν για τους δρομείς τα πορτοκάλια βιολογικής καλλιέργειας.  

                  Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, του ΟΑΠΠΑ του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και του Προέδρου κ. Ιωάννη Νιτερόπουλου, με την αγαστή συνεργασία της Τροχαίας Ελληνικού που την ημέρα του αγώνα προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες της με επικεφαλής τον δρομέα  Υπαστυνόμο Τροχαίας Ελληνικού κο. Κώστα Τούμπα.

                  Η χρονομέτρηση και οι  online εγγραφές έγιναν από την εταιρεία HEX EΠΕ, τα μετάλλια και τα έπαθλα του αγώνα ήταν δημιουργία του εργαστηρίου επάθλων και μεταλλίων Olympus. Το δρομικό ηλεκτρονικό έντυπο RUNNINGNEWS πρόβαλε και φιλοξένησε διαφήμιση του αγώνα μας. Τους ευχαριστούμε όλους για την άψογη συνεργασία τους.

                  Επίσης, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για τα όποια λάθη προέκυψαν και αφορούσαν τεχνικές παραλείψεις, αμέλειες ή αστοχίες. Σας ευχαριστούμε για τα καλοπροαίρετα σχόλια και σας βεβαιώνουμε ότι θα ληφθούν υπόψη στην επόμενη οργανωτική μας προσπάθεια προκειμένου να παρουσιασθούμε ακόμα πιο δυνατοί.

                  Κλείνοντας να επαναλάβουμε στους συναθλητές και φίλους μας ότι ο ΕΥΚΛΗΣ έχει ως βασικό του στόχο, πέρα από τη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων, να αναδείξει και να προβάλει σκοπούς και αξίες που κατά την ταπεινή άποψη των μελών του θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινής μας ζωής και στην προάσπιση των κοινών μας αγαθών, όπως είναι το περιβάλλον και η αλληλεγγύη στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι πάρα πολλοί δρομείς γράφθηκαν στο Σύλλογο μας και έγιναν μέλη του και τους καλοσωρίζουμε. Με την ευκαιρία αυτή καλούμε όποιο δρομέα από τα Νότια Προάστια θέλει να έλθει στη δρομική μας παρέα και να γίνει μέλος του ΕΥΚΛΗ.

Με αυτό το πνεύμα σας ευχόμαστε,

 

Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2014.

 

Το ΔΣ  του Ε Υ Κ Λ Η