Ένας από τους ιστορικότερους αγώνες δρόμου υπεραποστάσεων στην πατρίδα μας -ο 4ος παλαιότερος , μετά το Σπάρταθλον, το 100αρι, τον Ευχίδειο, ο Σαρωνικός δρόμος που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον μεγάλο σύλλογο της δυτικής αττικής τον Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ.

Σε μια καταπληκτική μέρα που θύμιζε καλοκαίρι παρότι είμαστε στα μέσα του Φεβρουάριου, τυχεροί ήταν όσοι έτρεξαν την πανέμορφη διαδρομή διπλά στην θάλασσα . Όλα κύλισαν όμορφα χωρίς κανενα πρόβλημα και η διαδρομή θα καθιερωθεί σαν μόνιμη στο μέλλον του ιστορικού Σαρωνικού δρόμου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συλλόγους ΑΠΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ,τον ΤΕΛΜΗΣΣΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ για την πολύτιμη βοήθεια τους ,τον Δημήτρη Βόρδο, τον Μπάμπη Μπιρλούδη το kafe Αqua Mare , την εταιρεία dole , την ORTHOPEDISI με το ασθενοφόρο την εταιρεία χρονομέτρησης τον Ηλία Ζαχαρόγιαννη, τον Πατάκα θερινό για τα υπέροχα γλυκά , εταιρεία PRESMETAL ,την TAILWIND BORN TO RUN, την τροχαία Μεγάρων για την πολύτιμη βοήθεια της, καθώς και όλων των πολυάριθμων συνοδών εθελοντών που πειθάρχησαν στις οδηγίες μας με την άψογη συμπεριφορά τους , μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε , την διοργάνωση να επιτύχει απόλυτα , στον αγώνα συμμετείχαν 44 άνδρες και 7 γυναίκες , και κατάφεραν να τον τερματίσουν 49 συνολικά, 42 άνδρες και οι 7 γυναίκες.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα νικητές ήταν. 1ος ο Πλαστήρας Παναγιώτης με 4,55 με 2ο Κάππας Γιώργος 4,59 με 3ο τον Θωμαίδη Γιώργο 4,59 . Στις γυναίκες 1η η Νατσιοπούλου Βικτώρια 5,34 2η η Μπίσκα Ελένη 5,48 και 3η η Λουκοπούλου Μαρία με 5,52.
Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε στις επόμενες υποχρεώσεις του συλλόγου μας.