Με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Μαραθώνος ,ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Μαραθώνος και η ΕΥΔΑΠ,  συνδιοργάνωσαν τον 2ο Αγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα στην πανέμορφη Λίμνη Μαραθώνα. Στην φετινή διοργάνωση η συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν τις  500  και στην απόσταση των 300 μέτρων για τα παιδιά  τις 70, δίνοντας στους συμμετέχοντες την δυνατότητα μόνο αυτήν την ημέρα να απολαύσουν την πανέμορφη διαδρομή πέριξ  της  λίμνης,  μέσα στο καταπράσινο, με εναλλαγές,  τοπίο. Παράλληλα λοιπόν με την συμμετοχή τους οι αθλητές απόλαυσαν το ιδιαίτερο αυτό τοπίο,  αλλά ταυτόχρονα πέρασαν το μήνυμα «όχι στο ξεπούλημα του πολυτιμότερου αγαθού για τον άνθρωπο το νερό».
 
Ο  2ος αυτός  Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα στέφθηκε με επιτυχία από την πολύτιμη βοήθεια όλων όσων συνέβαλαν στην διοργάνωση για την υλοποίησή της. Αυτό οφείλεται  κατά κύριο λόγο στους χορηγούς και υποστηρικτές, αλλά και στους εθελοντές που συνέβαλαν όσο το δυνατόν για το καλύτερο αποτέλεσμα.  Για οποιοδήποτε κενό ή  ατέλεια εκ μέρους της διοργάνωσης, ευχόμαστε όσο το δυνατόν την επόμενη χρονιά να παραληφθούν. Ζητάμε την κατανόησή σας , έχοντας την υποχρέωση άμεσα να επανορθώσουμε με τον καλύτερο τρόπο.
 
Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να συμμετάσχετε στον 2ο Αγώνα Λίμνης Μαραθώνα, και ευελπιστούμε την επόμενη χρονιά να σταθούμε ακόμη καλύτεροι απέναντί σας.
 
Με εκτίμηση,
Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Μαραθώνος.