ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2ο ΨΑΘΑΘΟΝ 2013

Την 2/6/2013 διεξήχθη το 2ο ΨΑΘΑΘΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ  υπό την Αιγίδα του Δήμου ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ με την τεχνική υποστήριξη και συνεργασία του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

 

Η πανοραμική περιοχή ΨΑΘΑΣ – ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ αγκάλιασε το 2ο τριαθλητικό ραντεβού όπου αγωνίστηκαν 190 αθλητές-τριες από 2 έως … 75 ετών για φιλανθρωπικό σκοπό. Στόχος μας η διάδοση του αγαπημένου μας τριάθλου μέσα στα πλαίσια του οικογενειακού αθλητισμου και της δια βίου άθλησης, με υγιή συναγωνισμό για την απαραίτητη ψυχοσωματική ανάταση ενάντια στην απρόσωπη και μίζερη εποχή μας.

 

Η εκκίνηση του sprint στις 08:00 π.μ. καθυστέρησε κατά 45 λεπτά λόγω της έντονης θαλασσοταραχής, που πέταξε στην ακτή τις βαρελίσιες κολυμβητικές σημαδούρες. Ωστόσο τα Μποφώρ έπεσαν στα 4, οι σημαδούρες μπήκαν στην θέση τους και οι 130 τριαθλητές ξεκίνησαν την σκληρή δοκιμασία τους.

 

Εθελοντές – Αστυνομία Βιλλίων – Τροχαία Ελευσίνας-Μεγάρων (με μοτοσικλετιστή και τρία περιπολικά) – πλωτό του Λιμενικού –  Ασθενοφόρο – Ναυαγοσώστες, ήταν στην θέση τους, για την ασφάλεια των αθλητών και τους ευχαριστούμε. Η 2η εκκίνηση 10:45 έκλεψε την παράσταση με νήπια και μαθητές δημοτικών σχολείων να τα δίνουν όλα…κερδίζοντας τα παρατεταμένα χειροκροτήματα από πλήθος κόσμου.

 

Ευχαριστούμε θερμά πρώτα από όλα όλους τους αγωνιζόμενους.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Δρίκο, για το έμπρακτο τριαθλητικό ενδιαφέρον του. Τους Σπαρταθλητές κκ Τάκη Σκουλή και Σπύρο Σπυρόπουλο που βοήθησαν σαν εθελοντές. Τον πρωταθλητή μας Βασίλη Κρομμύδα και τον Νεόφυτο Τζουανάκη με πολύχρονη προσφορά στο άθλημα που ήρθαν να τιμήσουν την δίκη μας εκδήλωση. Τέλος όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί με επιτυχία το 2ο ΨΑΘΑΘΟΝ.

 

Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Το ζητούμενο για εμάς είναι να έρθουν περισσότερα μικρά παιδιά .

 

Κέρδος μας το πλατύ χαμόγελο αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης των 190 μικρών & μεγάλων τριαθλητών κατά τον τερματισμό τους.

 

Για την ιστορία παραθέτουμε τα αποτελέσματα:

SPRINT ΑΤΟΜΙΚΟ

 

ΑΝΔΡΕΣ

 1. ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                         56:15
 2. ΚΑΦΩΡΟΣ ΑΛΚΗΣ                   1:03:19
 3. ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ   1:04:14

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 1. ΘΩΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ                    1:14:42
 2. ΖΩΓΛΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ               1:15:08
 3. ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΑ         1:17:19

 

ΟΜΑΔΙΚΟ

 

 1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ-ΜΟΘΡΟΝΟΣ Δ-ΤΣΕΡΩΝΗΣ Θ                 1:07:24
 2. ΔΟΥΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΔΟΥΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                  1:09:47
 3. ΣΑΓΡΕΔΟΣ ΧΑΡ-ΣΑΓΡΕΔΟΣ ΧΡ-ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΝ                     1:14:03

 

ΜΑΘΗΤΕΣ

 

 1. ΛΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 2. ΛΑΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
 3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

 

 1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
 2. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΛΙΑΝΑ
 3. ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ ΚΑΤΙΑ

 

 

Από την Οργανωτική Επιτροπή