ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8ος  ΔΙΕΘΝΗΣ  ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  ΜΕΓΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Οι ομάδες εργασίες της Διοργάνωσης ήδη έχουν σχηματισθεί και εργάζονται για την καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 ο Δήμαρχος Πέλλας κος Στάμκος Γρηγόριος δέχθηκε τους εκπροσώπους της διοργάνωσης κ.κ. Χριστόπουλο Δρόσο (γενικός διευθυντής), Χαλάτση Νικόλαο (τεχνικός διευθυντής) και παρουσία του προέδρου της Ο.Μ.Γ κου Σεμερτζίδη Χαράλαμπου, ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και τις νέες καινοτόμες δράσεις.

Επίσης την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 ο διευθυντής της αστυνομικής υποδιευθύνσεως Γιαννιτσών κος Παπαπροδρόμου Γεώργιος θα δεχθεί στο γραφείο του τον τεχνικό διευθυντή κο Χαλάτση, εκπροσώπους της Ο.Μ.Γ και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου Πέλλας και παρουσία του Διοικητού Τροχαίας Γιαννιτσών κου Χατζηκαλλινικίδη Μιχαήλ θα ενημερωθούν για τις προβλεπόμενες δραστηριότητες και θα γίνει η εκτίμησή τους στους τομείς αρμοδιοτήτων τους.               

Οι εγγραφές των μελών της  Ο.Μ.Γ και των φίλων της στα αγωνίσματα του  ¨8ος  Διεθνής  Μαραθώνιος  Μέγας Αλέξανδρος¨, γίνονται μέσω της Ο.Μ.Γ με έναν από τους εξής τρόπους:

α) Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας   www.omgclub.gr  
β) Κατάθεση της έντυπης αίτησης στον Έφορο Αθλημάτων  Ο.Μ.Γ κο Πέτσο Χρήστο, Βελίκα Ρώμα 11 – Γιαννιτσά  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ. 23820 28 478 .
γ) Αποστολή της
έντυπης αίτησης στο φαξ 2382 300 212  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή τους απαιτείται κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ο.Μ.Γ του ποσού του αντίστοιχου αγωνίσματος τους:
– για τους συμμετέχοντες στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, 20 €
– για τους συμμετέχοντες στον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ., 10 €
– για τους συμμετέχοντες στον Αγώνα Δρόμου  5 χλμ., 5 €
– για τους συμμετέχοντες στον Κοινωνικό Αγώνα 1.000 μ., ελεύθερη συμμετοχή.


ALPHA  BANK:  871002002009242
ΤΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  5252057766287

Οι εγγραφές μέσω της  Ο.Μ.Γ  άρχισαν την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 και θα λήξουν το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013. Πέραν του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, οι εγγραφές θα γίνονται με ιδία ευθύνη του αιτούντα, απευθείας στην  Διοργάνωση.

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αλέξανδρος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Χαράλαμπος ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ