ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών προκηρύσσει τον 36ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ, αγώνα σκυταλοδρομίας 2 X10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το περιοδικό RUNNER. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες και η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 10 Μαρτίου 2013
Εκκίνηση – Τρεματισμός: Κεντρικός στίβος εγκαταστάσεων Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

Απόσταση αγώνα 20 χλμ.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:
Εκκίνηση με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του Αγ. Κοσμά, έξοδος από την νότια πύλη εγκαταστάσεων ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακή) – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) – Λεωφόρος Ποσειδώνος – Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή προς Καβούρι – οδός Ακτής – οδός Ηλίου – οδός Δημήτρη Λαμπράκη αναστροφή (10χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Τροφοδοσία:

Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο, 10ο, 15ο χλμ. καθώς και στον τερματισμό.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:

Θα γίνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρεία Championchip.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:

Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Παράλληλοι αγώνες:

Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά και Αγώνας Σκυταλοδρομίας 2 X 10 χλμ.
Άνοιξαν την Παρασκευή οι δηλώσεις για το 20άρι!

36ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας και το περιοδικό RUNNER, συνεπείς στο ραντεβού τους, σας καλωσορίζουν στο σύστημα εγγραφών του 36ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ., ενός από τους μακροβιότερους στη χώρα μας,
Το αγαπημένο μας 20άρι, είναι ο πρώτος και σημαντικότερος αγώνας της Άνοιξης ανοίγοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο. Για τρίτη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί αγώνας σκυταλοδρομίας με ομάδες των 2 ατόμων που θα τρέξουν από 10 χλμ.
Και βέβαια για τους μικρούς δρομείς θα πραγματοποιηθεί όπως και κάθε χρόνο αγώνας 2 χλμ. για παιδιά στον εσωτερικό χώρο του Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά.
Πάρτε και εσείς μέρος στην μεγάλη αυτή δρομική γιορτή δηλώνοντας τώρα συμμετοχή!
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ http://runner.polldaddy.com/s/36thathenshealthroadrace20km

Πληροφορίες αγώνα
Το “αγαπημένο” 20άρι της άνοιξης που γίνεται για 36η χρονιά και είναι από τους πιο ιστορικούς αγώνες δρόμου στη χώρα φιλοδοξεί και φέτος να σημειώσει νέο ρεκόρ συμμετοχών όπως συνέβη και πριν από λίγο καιρό στον αγώνα των 10 χλμ.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του RUNNER αλλά και του Σ.Δ.Υ. Αθήνας (http://www.sdiathens.gr).
Θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το περιοδικό RUNNER.
Η ημερομηνία του αγώνα ορίζεται την Κυριακή 10 Μαρτίου ενώ ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην καθιερωμένη διαδρομή (Αγ. Κοσμάς – Καβούρι – Αγ. Κοσμάς)
Όπως και κάθε χρόνο εκτός από τον αγώνα 20 χλμ. θα πραγματοποιηθεί αγώνας 2 χλμ. για παιδιά ενώ για τρίτη χρονιά θα διεξαχθεί και αγώνας σκυταλοδρομίας 2 x 10 χλμ.
Το κόστος για τη συμμετοχή στον αγώνα των 20 χλμ. είναι 20 €, για τον αγώνα της σκυταλοδρομίας 45 € (και για τους δύο δρομείς).
Για όσους όμως πραγματοποιήσουν την εγγραφή και την πληρωμή μέχρι και τις 8/2 έχουν έκπτωση 25% και το κόστος διαμορφώνεται για τον αγώνα των 20 χλμ. 15 € και για τον αγώνα της σκυταλοδρομίας 35 € (και για τους δύο δρομείς).
Από τις 9/2 μέχρι και τις 22/2 το κόστος για τον αγώνα των 20 χλμ. είναι 20 € και για τον αγώνα της σκυταλοδρομίας 45 € (και για τους δύο δρομείς).
Και από τις 23/2 μέχρι και το τέλος της περιόδου εγγραφών 1/3 το κόστος διαμορφώνεται για τον αγώνα των 20 χλμ. στα 25 € και για τον αγώνα της σκυταλοδρομίας 50 € (και για τους δύο δρομείς).

Ο αγώνας για τα παιδιά στα 2 χλμ. η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει:

• Τον αριθμό συμμετοχής και παραμάνες
• Chip χρονομέτρησης
• Τεχνικό T-Shirt του αγώνα
• Race Bag
• Pasta Party