Σας προσκαλούμε στον 2ο Δημοτικό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 10χλμ που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας Αγίων Αναργύρων Καματερού. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 10-3-2013 στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στις 10.00μμ.

Είναι μια ευκαιρία για όλους εμάς τους κατοίκους των πόλεων, να γνωρίσουμε το πλούσιο οικοσύστημα του Πάρκου και να διαπιστώσουμε για ακόμα μια φορά ότι η ομορφιά της φύσης υπερισχύει των δημιουργημάτων του ανθρώπου.

Οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν στον 2ο Δημοτικό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 10χλμ, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο διοργανωτής για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του αγώνα .

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει μέσα στο πάρκο μπροστά από το γυμναστήριο του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού . Η διαδρομή περιλαμβάνει 2 γύρους των 5 χιλιομέτρων. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδρομή θα δοθούν την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία.

Οι εγγραφές θα γίνονται:

– στο σημείο εκκίνησης μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

– μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στα γραφεία του Οργανισμού έως την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Οι 3 πρώτοι σε κάθε κατηγορία θα βραβευθούν με κύπελλα, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί με νερά ενώ στο τέλος του αγώνα θα μοιραστούν νερά και φρούτα.

Τηλ. ΟΠΑΠΔΑΑΚ :2132039982, 2132039973, 2102639058

e-mail:opadaak@gmail.com