30ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά
Το ρεκόρ είναι κοντά!
Έκλεισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 30ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας με περισσότερους από 2.000 δρομείς να δείχνουν για μία ακόμα φορά την αγάπη τους για το 10άρι της Αθήνας. Έτσι το νέο ρεκόρ συμμετοχών είναι σχεδόν βέβαιο για την Κυριακή.

Θυμίζουμε ότι και για τον αγώνα των 2 χλμ. για τα παιδιά οι δηλώσεις έχουν κλείσει εδώ και μέρες καθώς έχει συμπληρωθεί το όριο των 300 συμμετοχών.

Πληροφορίες για τους δηλωθέντες
Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης όσοι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής (ηλεκτρονική δήλωση, πληρωμή) θα λάβουν email επιβεβαίωσης με τον αριθμό συμμετοχής τους και πληροφορίες για τον αγώνα.

Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής (σακίδιο Asics, μπλουζάκι αγώνα, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, αριθμός συμμετοχής, παραμάνες) θα γίνει την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία που θα βρίσκεται στο κεντρικό στάδιο του Αγ. Κοσμά (σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα). Η παράδοση θα ξεκινήσει στις 8:00 π.μ και καλό είναι οι συμμετέχοντες να προσέρχονται από νωρίς.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει σε μπλοκ (ανάλογα με τους χρόνους που έχουν συμπληρωθεί στη δήλωση συμμετοχής) και θα γίνει κατά κύματα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για τον καιρό είναι αρκετά ενθαρρυντικές αφού προβλέπουν ηλιοφάνεια με θερμοκρασίες που θα κυμανθούν από τους 10 ως τους 16 βαθμούς.