Επιστολή – Πρόσκληση
Προς τα Μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ)
και Φίλους Δρομείς

Αγαπητό Μέλος,

Με την επιστολή μας αυτή, επιθυμούμε να σε ενημερώσουμε, αφ΄ ενός για τις προσεχείς εκδηλώσεις του Σ.Δ.Υ.Α. (30ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ & 2χλμ για παιδιά) και για αυτές που απορρέουν από το Καταστατικό του Συλλόγου μας (Ετήσια Γενική Συνέλευση) και αφ΄ ετέρου για τις δραστηριότητες του Σ.Δ.Υ.Α. -εν συνόψει- από την προηγούμενη επικοινωνία μας, μέχρι σήμερα.
α) Ο 30ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ (και 2χλμ για παιδιά και νέους δρομείς) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012, με ώρα εκκίνησης 10.00πμ, στο γνωστό χώρο του Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά και στην ίδια διαδρομή.
Συμπληρώνονται εφέτος 30 χρόνια ανελλιπούς τελέσεως αυτού του αγώνα, γεγονός που αποδεικνύει τη στήριξη που απολαμβάνει από τους Δρομείς – Μέλη του και μη – αλλά και την αναγνώριση της εθελοντικής προσπάθειας που έχουν καταβάλλει καθ΄ όλο αυτό το διάστημα, οι Πρόεδροι, τα Μέλη του Δ.Σ. και οι Εθελοντές που βοηθούν για την πραγματοποίησή τους.
Η γενικότερη κρίση που ζούμε, δεν ανέκοψε αυτή την προσπάθεια, η οποία αποτελεί ίσως, μια μορφή αντιδότου, χάρις στα στοιχεία που περικλείει (καλλιέργεια καλής φυσικής καταστάσεως, τρόπος εκτονώσεως, υγιής απασχόληση, εθελοντισμός και προσφορά κ.α.)
Με τη στήριξη των Δρομέων, τους οποίους ευχαριστούμε πάρα πολύ, συμπληρώσαμε τρεις δεκαετίες διεξαγωγής αυτού του αγώνα.
β) Η Ετήσια Γενική Συνέλευση ( Γ. Σ συνημμένη Πρόσκληση) του Σ.Δ.Υ.Α. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας Κοδράτου 15, στάση Μετρό Μεταξουργείο, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 στις 5.30μμ. και αποτελεί καταστατική υποχρέωση.
Για το λόγο αυτό, σας παρακαλούμε θερμά, να μπείτε στον κόπο και να παραστείτε σ΄ αυτή, όχι μόνο για τυπικούς λόγους, αλλά και για ουσιαστικούς, όπως η διατύπωση απόψεων, σκέψεων, προτάσεων, κριτικής κ.α.
Τη Γενική Συνέλευση μπορούν να παρακολουθήσουν και Δρομείς μη Μέλη του Συλλόγου μας.
Ο Σύλλογός μας που ιδρύθηκε επισήμως το 1981 και άρχισε τις δρομικές του δραστηριότητες 2-3 χρόνια πριν, αισθάνεται πολύ μεγάλη ικανοποίηση για τη μεγάλη εξάπλωση του δρομικού κινήματος και την ίδρυση πολλών συλλόγων, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι δραστηριότητές του, κατά το μέχρι σήμερα ετήσιο διάστημα, συνοψίζονται:
Σε πραγματοποίηση πολλών εκδρομών ανά την Ελλάδα, για συμμετοχή Μελών και μη, σε τοπικούς αγώνες δρόμου.
Στη διοργάνωση βεβαίως, των 2 ετήσιων αγώνων δρόμου Υγείας των 10χλμ – 20χλμ και 2χλμ για παιδιά.
Του αγώνα ‘ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ’ 24.5χλμ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Γορτυνίας
Στην ομαδική συμμετοχή στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και τους παράλληλους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ, αλλά και σε άλλους Μαραθωνίους εντός και εκτός Ελλάδος.
Στην πραγματοποίηση δυο (2) αιμοδοσιών ετησίως σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Στη συμμετοχή μας σε εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες, βραβεύσεις κ.α.

Αγαπητό Μέλος,
Για να συνεχιστεί όμως το έργο αυτό, χρειάζεται και η στήριξή σας, κυρίως με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και τη συμμετοχή σας στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο χρειάζεται πάντοτε νέες ιδέες, διάθεση για προσφορά, νέα πρόσωπα και βοήθεια.
Λόγω τον δυσμενών συνθηκών, που ισχύουν για όλους μας, η οικονομική σας στήριξη, ζητείται μόνον, εντός των δυνατοτήτων του κάθε Μέλους μας.
Σας ευχαριστούμε και Σας χαιρετούμε περιμένοντας να τα πούμε κι από κοντά

Με εκτίμηση
Για το Δ / Σ του ΣΔΥΑ

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ελένη Μπερτσάτου Βασίλης Τσατσαρούνος