Αγαπητέ φίλε/η!

Όλα είναι έτοιμα για τη δεύτερη διεξαγωγή του VODAFONE TINOS RUNNING EXPERIENCE, και το πανέμορφο νησί της Τήνου είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί και να σου προσφέρει μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία.
Θα θέλαμε λοιπόν να σε ενημερώσουμε σχετικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν στη διαδικασία και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Pasta party
Και φέτος την παραμονή του αγώνα, Παρασκευή 5 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί Pasta Party, με δωρεάν συμμετοχή για όλους τους δρομείς και τους συνοδούς τους.
Το Pasta Party θα γίνει στο χωριό Αγάπη και οι συμμετέχοντες με τους συνοδούς τους θα έχουν την δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν με λεωφορεία της διοργάνωσης από το λιμάνι της Τήνου, μπροστά από το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο από τις 21:30.

Σου θυμίζουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει για σένα αλλά και τους συνοδούς σου, σημαντικές εκπτώσεις τόσο από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για τη μεταφορά σας, όσο και από μια σειρά επιχειρήσεων του νησιού σχετικά με τη διαμονή και τη διατροφή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του tinosrunningexperience.gr

Συμβουλή: Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου κάποιο μπουφάν ή ζακέτα καθώς λόγω της θέσης που βρίσκεται το χωριό και της ώρας, ενδέχεται η θερμοκρασία να είναι σχετικά χαμηλή για την εποχή.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής
Η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει το Σάββατο 6 Ιουνίου από τις 10:00 μέχρι και τις 15:30 στην Πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που ξεκινά από το λιμάνι ο δρόμος για την Παναγία της Τήνου, από όπου θα μπορέσετε να παραλάβετε τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης της εταιρείας MyLaps και το αναμνηστικό t-shirt συμμετοχής.

Στο χώρο θα υπάρχουν αναρτημένες λίστες με τους συμμετέχοντες σε αλφαβητική σειρά.

Μετάβαση στον χώρο της εκκίνησης
Ημιμαραθώνιος
Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου θα πραγματοποιηθεί από το θεατράκι στο χωριό Βώλαξ στις 18:10.

Η διοργάνωση θα διαθέσει λεωφορεία για τη μεταφορά των δρομέων μόνο από τη Χώρα της Τήνου, και τα οποία θα ξεκινήσουν από το λιμάνι, μπροστά από το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο , στις 16:45 μ.μ. και στις 17:00 μ.μ.
Όσοι δρομείς επιθυμούν θα μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στα λεωφορεία έτσι ώστε να μεταφερθούν στον τερματισμό.
Τα αντικείμενα αυτά θα πρέπει να είναι κλεισμένα με ασφαλή τρόπο σε τσάντα ή σακίδιο στο οποίο θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί το αυτοκόλλητο που θα βρείτε στον φάκελο με τον αριθμό σας.

Αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run
Η εκκίνηση των αγώνων των 10 χλμ., 5 χλμ., 1 χλμ. και Special Run θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Παντανάσσης (μαρμάρινη πλατεία) στο σημείο που θα αποτελέσει και τον τερματισμό όλων των αγώνων.
Οι ώρες εκκίνησης των αγώνων έχουν ως εξής:

Special Run: 17:00
Kids Run 1K: 17:05
Fun Run 5K: 17:20
10K Run: 18:10

Σταθμοί τροφοδοσίας
Ημιμαραθώνιος
Κατά μήκος της διαδρομής του Ημιμαραθώνιου θα υπάρχουν συνολικά 6 σταθμοί τροφοδοσίας, περίπου ανά 3 χλμ. Όλοι οι σταθμοί θα προσφέρουν νερό, ενώ κάθε δεύτερο σταθμό (στους σταθμούς στο 6ο, 12ο και 18,7ο χλμ.) θα υπάρχει και ενεργειακό ποτό.

Αγώνας 10 χλμ.
Κατά μήκος της διαδρομής των 5 χλμ. θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας στο 2,5 χλμ. όπου θα βρίσκεται και το σημείο αναστροφής.

Αγώνας 10 χλμ.
Κατά μήκος της διαδρομής των 10 χλμ. θα υπάρχουν δύο σταθμοί τροφοδοσίας στο 2,5 χλμ. και στο 7,5 χλμ. όπου θα βρίσκονται και τα σημεία αναστροφής.

Ασφάλεια
Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν γιατροί σε διάφορους σταθμούς.
Σας παρακαλούμε όπως κινήστε στο δεξιό ρεύμα του δρόμου.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα απευθυνθείτε στον πλησιέστερο σταθμό τροφοδοσίας.

Τερματισμοί – απονομές
Η τελετή των απονομών θα ξεκινήσει στις 20:45 μ.μ., και θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι νικητές σε άνδρες και γυναίκες σε όλους τους αγώνες και οι νικητές στις ηλικιακές κατηγορίες στον αγώνα του Ημιμαραθώνιου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία μπορείς να απευθυνθείς στο race@runnermagazine.gr.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ομάδα εξυπηρέτησης συμμετεχόντων
Vodafone Tinos Running Experience

Χρήσιμα τηλέφωνα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Αστυνομικό Τμήμα Τήνου…. 22830-22100

ΥΓΕΙΑ
Κέντρο Υγείας Τήνου….22833-60000

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ταξί “ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ” …. 22830-22470
Ταξί “ΑΣΤΕΡΑΣ” …. 22830-26000
Κ.Τ.Ε.Λ. Τήνου …. 22830-22440