Με μεγάλη επιτυχία, διεξήχθη ο 7ος αγώνας των ΑΛΚΥΟΝΩΝ στην παραλία της ΨΑΘΑΣ.

Στην πανέμορφη παραλιακή διαδρομή, δίπλα στην κατάφυτη οροσειρά των Γερανείων, οι δρομείς απόλαυσαν τον αγώνα που διοργανώθηκε από τον πρωτοπόρο δρομικό σύλλογο τον Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ έναν αγώνα που αποτελεί χρήσιμο αγωνιστικό τεστ εν όψει της προετοιμασίας για όσους συμμετάσχουν στον μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο αγώνας ήταν νυχτερινός με εκκίνηση στις 7 το βράδυ σε κυκλική διαδρομή των 3,3χλμ. Είχαμε έντονο συναγωνισμό ενώ τελικά κατάφεραν να τερματίζουν σχεδόν όλοι χωρίς απρόοπτα κάτι που χαροποίησε τους φίλους και τις οικογένειες των δρομέων που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αγωνιζομένων από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και στους δυο αγώνες.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι και όλες για την άψογη συνεργασία με την Διοργάνωση.

Ευχαριστούμε, την διεύθυνση και το προσωπικό του PARADISE CLUB της Ψάθας για την εκπληκτικά – άψογη συνεργασία, την εταιρεία DOLE AE για την συνεχή υποστήριξη στον αγώνα μας, την εταιρεία TAILWIND NUTRITION για τα ισοτονικά, τους διασώστες εθελοντές για την ιατρική κάλυψη του αγώνα που κάλυψαν και με παρουσία ασθενοφόρου τον αγώνα, την τροχαία Ελευσίνας και Μεγάρων, και βέβαια τους δεκάδες εθελοντές, μέλη και φίλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που για μια ακόμα φορά ήταν συγκλονιστικοί που από την αρχή μέχρι το κλείσιμο του αγώνα ήταν στα πόστα τους βοηθώντας, εμψυχώνοντας, χειροκροτώντας, εφοδιάζοντας με την περίσσια τους αγάπη και στοργή, τον καθένα και καθεμιά συμμετέχοντα…

Άλλωστε αυτός ο αγώνας είναι αφιερωμένος στις Αλκυόνες, τα πουλιά που από την αρχαιότητα ήταν τα σύμβολα της πίστης και της ελπίδας. Ένας πανέμορφος, πετυχημένος αγώνας, εκεί στον τόπο τους, στον ειδυλλιακό κόλπο των ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ… στον υγροβιότοπο της Ψάθας, του Αλεποχωρίου.

Στους αγώνες τώρα νικητές είχαμε, στα 29,7 χλμ. στην πρώτη θέση ο Κακαβελάκης Βλάσης δεύτερος ο Χονδρογιάννης Γιαννης, και τρίτος ο Πολυμερόπουλος Βασιλης. Στις γυναίκες πρώτη είχαμε την Παπαδοπούλου Ευστρατία, δεύτερη την Μπίσκα Ελένη, και τρίτη την Λιάγκη Βασιλική. Στα 6,6χλμ είχαμε πρώτο τον Μπουγιούμι Τούμα, δεύτερο τον Σκούταρη Νικόλαο, και τρίτο τον Δρούτσα Νικόλαο. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Σούμα Σπυριδούλα, δεύτερη η Δήμου Ελίζα και τρίτη η Παπαδοπούλου Φωτεινή.

Όλοι οι υπόλοιποι τερματίσαντες και τερματίσασες ήταν υπέροχοι, τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε και του χρόνου με ακόμα περισσότερους φίλους-φίλες, συναθλητές-συναθλήτριες.

Σας ευχαριστούμε…