Για 25η χρονιά, το ΑΛΣΟΣ ΔΑΦΝΙΟΥ έλαμψε με το χαμόγελο, το μεράκι, το κέφι, την ζωντάνια που του έδωσαν οι εκατοντάδες δρομείς που έτρεξαν τον πρώτο αγώνα-θεσμό πια, την νέας χρονιάς τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων.
Έναν αγώνα που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Μπάμπη Γεωργατσώνα.
Ήταν και φέτος μια διοργάνωση που μας γέμισε αγκαλιές ευχές και αγάπη, από τόσους και τόσες πολλούς που πραγματικά ησαν και είναι φίλοι -φίλες πραγματικοί.
Σε μια διαδρομή που προσεγγίζει τα όρια της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ 4 ΠΡΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ -ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ-, μακριά από τον θόρυβο της ΠΟΛΗΣ, την όχληση των αυτοκινήτων, με θέα τον Κόλπο του Θριασίου, όλοι οι αγαπημένοι φιλοι-φιλες που συμμετείχαν, έτρεξαν, περπάτησαν, στον πρώτο αυτόν αγώνα της νέας δρομικής χρονιάς και απόλαυσαν την παραδοσιακή φιλοξενία του Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Σημαντική η παρουσία του Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Σελέκου Μιχάλη , και της διευθύντριας Πολιτισμού Παιδείας και αθλητισμού του Δήμου κ. Χρυσικοπούλου Αθηνάς που υποδέχθηκαν τους δρομείς και απένειμαν τα τιμητικά κύπελλα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25ος ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΣΟΥΣ ΔΑΦΝΙΟΥ
Ευχαριστούμε την εταιρεία DOLE για τις μπανάνες, τους διασώστες με το ασθενοφόρο, φυσικά το περίφημο τσάι της 84χρονης κυρά ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΑΜΙΟΥ που ζέστανε- γλύκανε όλους και όλες τους συμμετέχοντες, το γλυκό κέικ, την ηλεκτρονική χρονομέτρηση, μετάλλια, νερά, αναψυκτικά, και όλους που βοήθησαν εθελοντικά για την διεξαγωγή του αγώνα.
Για την ιστορία στον μεγάλο αγώνα των 10 χιλιομέτρων πρώτευσαν στους άνδρες ο Ηλίας Ιωάννης με 35,41, με δεύτερο τον Παρούτογλου Πρόδρομος με 37.17 και τρίτο τον Σιαμίδης Θοδωρής 38,34, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Τσέγκου Στέλλα με 45,50 δεύτερη ήταν η Βούτζαλη Βασιλική με 46,04 και τρίτη τερμάτισε η Σκαλιτοπούλου Ευαγγέλια 49,25.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ραντεβού λοιπόν στον 26ο αγώνα του Άλσους Δαφνίου. ΩΣ τότε… ΚΑΛΗ ΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, Υγεία και Επιτυχίες παντού σε Όλους και Όλες…