ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ
Συγκίνηση και μοναδικές στιγμές για μια ακόμα χρονιά στην μεγάλη ετήσια γιορτή του Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ… Σε μια κατάμεστη αίθουσα , στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αιγάλεω Γιαννης Ρίτσος, ο σύλλογος έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και παράλληλα τίμησε Αθλητές, Παράγοντες, Συλλόγους.
Μία οικογένεια, μια γιορτή διαφορετική και φέτος , με αγάπη, με ενότητα, με ανθρωπιά να είναι αυτά που κυριάρχησαν στην γιορτή μας.
Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου του συλλόγου Σταύρου Τσιμακίδη που στον λόγο του εκτός από την ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό δράσης για την χρονιά που ήδη διανύουμε με έμφαση στους αγώνες και τις δραστηριότητες του συλλόγου μας .Εκτός των εκατοντάδων αθλητών, μελών, φίλων, παρευρέθηκαν και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ.Σκλαβούνος Λάμπρος ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, πολιτισμού και νέας γενιάς κ.Κουτούλιας Ιωάννης ο κ. Γράφας Αλέξανδρος σύμβουλος αθλητισμού , ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανάπλαση Αιγάλεω κ.Μπίρμπας Δημήτρης, ο πρόεδρος της ΕΟΛΣΜΑΥ μέλος του ΔΣ του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ Σάμιος Κων/νος, , ο πρόεδρος του ΣΔΥ Πειραιά Σάμιος Άγγελος , ο πρόεδρος του Τελμησσού Νέας Μάκρης Καραβασίλης Βλάσσης , η αντιπρόεδρος των Αθηναίων Δρομέων Γκέκα Μαρία , ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΟΣΛΜΑΥ Διαμαντής Γιώργος, ο πρόεδρος του ΕΥΚΛΗ Ακερμάνογλου Θοδωρής, και ο γ.Γραμματέας Αμανατίδης Χαράλαμπος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Αγ. Παρασκευή και μέλος του ΔΣ της ΕΟΣΛΜΑΥ Τσαγκάρης Βασίλης ,ο πρόεδρος του συλλόγου ΣΑΦΑΝΣ Παγκαλάκης Νίκος .
Στην συνέχεια της εκδήλωσης μας ακολούθησαν οι παρακάτω βραβεύσεις . Το βραβείο της καλύτερης αθλήτριας του συλλόγου κατέκτησε η Τόκα Παναγιώτα , το βραβείο του αθλητή της χρονιάς, ο Ζαχαράτος Ιωάννης βραβείο των καλυτέρων μαραθωνοδρόμων μας βάσει των επιδόσεων τους στον τελευταίο ΑΜΑ ο Στεφανόπουλος Χαράλαμπος ο Χαλκίδης Παναγιώτης ο Δεντόπουλος Λάζαρος ο Ρίζος Παναγιώτης στους άνδρες και Μακρυπίδη Σπυριδούλα, Παλαντζά Σπυριδούλα, Σωτηροπούλου Χρύσα, και Καρζή Αλεξάνδρα στις γυναίκες , το βραβείο των αθλητών μας με τις περισσότερες συμμετοχές ο Φρέντυ Ζαναι ,η Μαρλάση Αθηνά ο Αναστασίου Λυκούργος ο Αναστασίου Ιωάννης και η Σούμα Σπυριδούλα. Το βραβείο των συλλόγων, Ο σύλλογος ΑΣ Αγ. Παρασκευής . Το βραβείο του αθλητή υπεραπόστασης στους άνδρες ο Γεωργαντζάς Αλέξανδρος και στις γυναίκες η Μπίσκα Ελένη. Το βραβείο των νέων εγγραφών στο σύλλογο μας με αξιόλογες διακρίσεις ο Τσίγκας Κώστας ο Χριστίδης Παύλος ο Χριστίδης Ηλίας και η Κρεατσούλη Αγγελική , To βραβείο του βετεράνου αθλητή μας πήγε στον Μάρα Άρη , Το βραβείο των νικητών στην τετράδα 4*25 στα χνάρια των ηρώων πήραν οι Πολυμερόπουλος Βασίλης, Τηγάνης Δημήτρης, Γκόκας Νίκος και Κωτσάκης Κώστας, και το βραβείο των εθελοντών μας πήγε στους Ρεσίτη Νίκο , Παρμάκη Ιωάννη, Λαμπρούσης Σπύρος, Κατερίνα Λάμπρου, Bozdiony Marek .Dorota Suckocka , Κορομπίλη Αναστασία Μιχαλογιαννάκη Μανωλία, Γαρίτης Δημήτρης. Συγκινητική στιγμή η αφιέρωση του φετινού τερματισμού στον μαραθώνιο της Αθήνας και το μετάλλιο που το συνοδεύει …ΤΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΩ ΑΘΛΟΝ του Κώστα Σάμιου στην κυρία Τιτίκα χήρα του μεγάλου δασκάλου Τάκη Σκουλή.
Η βραδιά συνεχίστηκε με μια πλουσιότατη κλήρωση δώρων .
Ευχαριστούμε για την κλήρωση την εταιρεία ACERBIS, τον Αλεξάκο Πάνο και την εταιρεία TAILWIND και την εταιρεία 1ΜΟΤΙΟΝ για την προσφορά μέρους των δώρων που κληρώθηκαν,
Η βραδιά μας τέλειωσε με το κέρασμα τον καλεσμένων μας στον μπουφέ με τα καλούδια που οργάνωσαν οι κυρίες του συλλόγου μας .
ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ… ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΜΕ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ… ΚΑΙ ΤΟΥ
ΧΡΟΝΟΥ.