ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΗ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ;
Αγαπητοί ΦΙΛΟΙ-Συνάδελφοι Δρομείς
Αν ένας Αγώνας που συμπυκνώνει τη ΘΕΛΗΣΗ και την ΠΙΣΤΗ δεκάδων χιλιάδων συνειδητών συμπολιτών, ότι ο ΧΩΡΟΣ του Πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού, μπορεί και πρέπει να παραμείνει στα δικά μας ΧΕΡΙΑ ως χώρος Αναψυχής, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Οικολογικής Ευαισθητοποίησης, ένας ΧΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από τσιμέντο και οχλούσες χρήσεις, ΑΝ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ όπως αυτός που διοργανώνεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΑΠΡΙΛΗ από τον Σύλλογο Δρομέων Ν. Προαστίων “ΕΥΚΛΗΣ”με την ενεργή συμπαράσταση των Δήμων της περιοχής, των Συλλόγων της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και πολλών άλλων φορέων και Συλλόγων, αν “ζητάει” από τους ΔΡΟΜΕΙΣ ΟΛΗΣ της Ελλάδας, κάτι, είναι η ΕΝΕΡΓΗ παρουσία και Συμμετοχή.
Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ, να βρίσκονται την Κυριακή 8 Απρίλη στις 08.30 στο Ελληνικό (στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου, απέναντι από τον Άγιο Κοσμά, μετά την πεζογέφυρα της Λεωφόρου Ποσειδώνος, αριστερά).
Να συμπαραταχθούμε στην ΑΦΕΤΗΡΙΑ των Αγώνων που έχουν προγραμματισθεί, συναισθανόμενοι ότι αυτός ο Αγώνας θα είναι και η Απαρχή των κοινών Αγώνων για το Πάρκο όπως το ονειρευόμαστε, απέναντι σε κάθε Μνημονιακό Εργολάβο, τοκογλύφο και καιροσκόπο “επενδυτή” που θα το αγοράσει για να το κάνει (και αυτό) μια τσιμεντένια άσχημη τερατοπεριοχή με σκόρπιες νησίδες καχεκτικού πράσινου και “ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ” χώρων άδειων από δραστηριότητες, όπως αυτή που θα βιώσουμε στις 8 ΑΠΡΙΛΗ.
ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ενεργοί Συμμέτοχοι στον Αγώνα τον Καλό κ’ αγαθό.
Το ΠΑΡΚΟ και οι Εγκαταστάσεις του και ο ΑΓ. ΚΟΣΜΑΣ ανήκουν στον Ελληνικό Λαό και όχι στους τοκογλύφους της τρόικας, του Μνημονίου και στους άφρονες που προσπαθούν χρόνια τώρα να το ξεπουλήσουν.
Εμπρός λοιπόν στην Αφετηρία, να ενώσουμε ΑΝΑΣΕΣ, ΣΩΜΑΤΑ, ΨΥΧΕΣ στον κοινό αγώνα να παραμείνουν οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ στα ΧΕΡΙΑ μας, αφού η ήττα του Λαού στο Ελληνικό θα σημάνει και το ξεπούλημα ΟΛΩΝ των Δημόσιων χώρων σε ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ.
Χωρίς λοιπόν κανένα ενδοιασμό, απευθύνω έκκληση σε κάθε σκεπτόμενο, συνειδητό Συνάδελφο ΔΡΟΜΕΑ: ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΝΗΚΕΙ και στους ΔΡΟΜΕΙΣ και σε όλο τον ΛΑΟ που κατοικεί στην Αθήνα, τον Πειραιά και σε ΟΛΟΥΣ του Δήμους του Λεκανοπεδίου.
Τρέχουμε για το Πάρκο, τρέχουμε για τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, τρέχουμε για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Λαού μας.
8 ΑΠΡΙΛΗ, 08.30, όλοι στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Κωνσταντίνος Δ. Σάμιος
Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων
Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων