ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                             Αρ. Πρωτ: 575

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ  Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ                                                                                                                    2 / 06 /2017

ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Ελ. Βενιζέλου 16

Ν. Σμύρνη

Τηλ. Επικ. 2132025922,924
Fax: 2109310408
email: politistikosorg@yahoo.gr

 

Θέμα: «3ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης 2017 – Κυριακή 8 / 10 / 17»

 

 

ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων του Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ, το τμήμα Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στη Νέα Σμύρνη με τίτλο: «Αγώνες Ιστορικής Μνήμης», οι οποίοι περιλαμβάνουν αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στα όρια του Δήμου Νέας Σμύρνης με εκκίνηση το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης συμπληρώνοντας την σύνδεση και τους συμβολισμούς του σήμερα με την Ιστορική μνήμη. Οι Αγώνες Ιστορικής Μνήμης αποτελούν και την κορύφωση των Ιωνικών Εορτών.

 

Η διαδρομή των αγώνων θα διατρέχει την Ελευθερίου Βενιζέλου από την Αχιλλέως μέχρι και την Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη και θα αναδεικνύει κατά μήκος και καθ’ όλη την διαδρομή των αγώνων τις εγκαταστάσεις και τις γραμμές του ΤΡΑΜ όπου και πρόθεση μας είναι την ημέρα του αγώνα σε κάθε σταθμό να υπάρχουν σημεία μουσικών δράσεων.

 

Η Ο.Ε. στα πλαίσια των αποφάσεών της έχει πάρει μία σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες για την διεξαγωγή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων μέσα σε ένα κλίμα γιορτής και με τις δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις για τους συμμετέχοντες δρομείς.

 

 

 

Η Ο.Ε. θέλοντας να συμβάλλει στην περαιτέρω αύξηση της συμμετοχής των δρομέων θέσπισε την Ειδική Ομαδική Κατηγορία Συλλόγων Δρομέων, καταβάλλοντας ως αντίτιμο συμμετοχής το ποσό των 10€ ανά

άτομο για τα 10 χλμ. και 8€ ανά άτομο για τα 5 χλμ. καθώς και την ειδική βράβευση – κατάταξη των ΣΔΥ. Αναλυτικά περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης :

www.neasmirnihistoricrun.gr.

 

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σας στέλνουμε συνημμένα:

  • Την Προκήρυξη του αγώνα
  • Τον χάρτη των διαδρομών
  • Και το πρώτο ενημερωτικό έντυπο

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία.

Με εκτίμηση για το έργο σας,

 

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού

 

 

Βαγγέλης Χατζατουριάν