Οι Πρυτανικές Αρχές πραγματοποίησαν κάλεσμα όλης την Πανεπιστημιακής κοινότητας στον πρώτο εθελοντικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου, καθώς όπως αναφέρουν «Το περιβάλλον είναι υπέρτατο αγαθό και η προστασία του οφείλει να είναι και αντικείμενο προσωπικής δραστηριοποίησης όλων μας».

Ο ΣΑΠΠΑΖ θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό και καλεί όλους τους φίλους και συναθλητές να συμμετέχουν στον καθαρισμό ενός χώρου που τόσα χρόνια φιλοξενεί τις προπονήσεις και τους αγώνες μας!
Ο εθελοντικός καθαρισμός οργανώνεται για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στις 10 π.μ.

Τα σημεία συνάντησης θα είναι:

·         Η πύλη επί της οδού Ούλωφ Πάλμε. Εκεί θα βρίσκεται ο Επόπτης της Πανεπιστημιούπολης, καθηγητής κ. Σ. Νοτάρης. Στο σημείο αυτό θα συγκεντρωθούν εθελοντές από τις Υπηρεσίες και τις Σχολές του κέντρου της Αθήνας.

·         Η πύλη Ζωγράφου. Εκεί θα βρίσκεται ο κ. Γ. Φλούδας (Γραφείο Πρύτανη). Στο σημείο αυτό θα συγκεντρωθούν εθελοντές από τις εξής Σχολές: Φιλοσοφική, Θετικών Επιστημών και Επιστημών Υγείας.

·         Η πύλη Καισαριανής. Εκεί θα βρίσκεται ο Διευθυντής της ΤΥΠΑ κ. Ι. Μπαρμπαρέσος. Στο σημείο αυτό θα συγκεντρωθούν εθελοντές από τον ΕΛΚΕ και την ΤΥΠΑ, καθώς και τις εξής Σχολές: Θεολογική και ΕΦΑΑ.

Σημείο συνάντησης για το ΣΑΠΠΑΖ θα είναι στην πύλη επί της οδού Ούλωφ Πάλμε στις 10 μ.μ., μαζί με τον κ. Νοτάρη.

 

Φιλικά,

ΣΑΠΠΑΖ