Με μεγάλη επιτυχία για 13η χρονιά ο Α.Π.Σ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ  σε συνεργασία με τον Δημο Μαραθωνος καθως και τους χορηγούς,συνδιοργάνωσαν  τον αγώνα δρόμου Βελερεφοντεια απόστασης 6χλμ, και 300μ για παιδιά.

 

Ένας αγώνας που έχει γίνει θεσμός,και το σημαντικότερο είναι η συμμετοχή όλων των ηλικιών. Με αφετηρία και τερματισμό  το λιμανάκι της Νέας Μακρής 500 και πλέον αθλητές,καθ ως και100 παιδιά συμμετείχαν στην πολύ ωραία εκδήλωση, που διοργάνωσαν τα μέλη του Τελμησσου.

  Για άλλη μια χρονιά η εκδήλωση είχε κοινωνικό χαρακτήρα στηρίζοντας στη φετινή εκδήλωση το ίδρυμα Παμμακάριστος.Το σημαντικότερο βέβαια σε όλη την διοργάνωση είναι η στήριξη και η βοήθεια τον χορηγών,που παρ όλες τις οικονομικές δυσκολίες ο καθ ένας στήριξε με τις δυνατότητες του την εκδήλωση.Βέβαια μην ξεχνάμε και την συνεισφορά των εθελοντών μας, μιας καινούργιας ομάδας του Τελμησσου,με την ονομασία Έφηβος του Τελμησσου,με την δυναμική τους παρουσία στο κομμάτι του εθελοντισμού.Στην φετινή εκδήλωση δυναμικό ήταν το παρόν εθελοντικά του μουσικού συγκροτήματος miusing therepy που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό διασκεδάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους με την μουσική τους πινελιά. Τέλος θα έπρεπε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας,προσφέροντας τα μέγιστα για την διοργάνωση του αγώνα,συνεισφέροντας ο κάθε ένας ξεχωριστά με τις δυνατότητες τους.Ο Σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας αυτή,και βέβαια όλους που συμμετείχαν στα 13α ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ. Σας περιμένουμε στα επόμενα να συμμετάσχουμε  όλοι μαζί σε αυτήν την ξεχωριστή γιορτή!

NIΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 6ΧΛΜ ΕΙΝΑΙ:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 6ΧΛΜ

1. Πασπάτης ΑΛΕΞΗΣ

2. ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3. ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 6ΧΛΜ

1.ΠΟΥΛΙΔΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ

2.ΔΑΛΑΚΑ ΑΝΔΡΙΑ

3.ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΥΗ