8ος ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ |  63.293 Μ. (1,5 Μαραθώνιος)

Ο Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ σε συνεργασία με τους Δήμους Μεγάρων, Ελευσίνας και Νέας Περάμου, διοργανώνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 Αγώνα Δρόμου Υπεραπόστασης 63.293 μ. (1,5 Μα­ρα­θωνίου).

Ο Αγώνας διεξάγεται με τη συμπαράσταση του ΣΕΓΑΣ και των Δήμων Ελευσίνας, Ν. Περάμου, Μεγάρων και είναι σύμφωνος με τους διεθνείς κανονισμούς.

Θα διεξαχθεί κατά μήκος της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών -Κορίν­θου κατά τα πρώτα 40.600 μ. και γυρισμός προς το Εθνικό Στάδιο Με­γάρων όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7.00 από τον Αρχαιολογικό χώρο της Ελευ­σίνας (κεντρική πλατεία) και ο τερματισμός στο Εθνικό Στάδιο Μεγά­ρων θα είναι στις 14.45 (7.45 ώρες όριο αποκλει­σμού).

Σημεία ανεφοδιασμού και ελέγχου των αθλητών θα υπάρχουν 14 σε ό­λη τη διαδρομή.

Ενδιάμεσο όριο αποκλεισμού ορίστηκε το σημείο που οι αθλητές θα έ­χουν συμπληρώσει Μαραθώνιο δρόμο με χρονικό όριο αυτό των 5 ωρών.

Οι συμμετοχές θα συνοδεύονται με την υποχρεωτική καταβολή του ποσού των 5 €, που θα καλύψει μέρος των εξόδων της διοργάνωσης.

Ο τρόπος καταβολής-συμμετοχής θα γίνεται ως εξής:

Ο συμμετέχων αθλητής θα αναγράφει το όνομά του στο έντυπο κατάθεσης στα βιβλιάρια του συλλόγου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου υπ’ αριθμ. 00088570368-5 IBAN TT GR9509611010000000885703685και θα το αποστέλλει στο τηλ-fax 210-5317826 ή Ηλεκτρονικά: diamantisgio@gmail.com.

Για την εξυπηρέτηση των αθλητών – αθλητριών θα υπάρχουν λεω­φορεία που θα τους μεταφέρουν δωρεάν από Αθήνα προς Ε­λευσίνα και από Μέγαρα προς Αθήνα και Ελευσίνα (για να πά­ρουν τα αυτοκίνητα τους όσοι έρθουν μ’ αυτά) μετά το τέλος του αγώνα.

Τόπος συνάντησης έμπροσθεν του ξενοδοχείου «Στάνλεϊ» Πλατεία Καραϊσκάκη – Μεταξουργείο και ώρα 05.00 πρωινής αναχώρησης. Η επιστροφή περίπου 15:30 από μέγαρα

ΕΠΑΘΛΑ: α) Στους 6 πρώτους άνδρες και 3 πρώτες γυναίκες θα απονεμηθούν κύπελλο – μετάλλιο και δίπλωμα.

β) Σε όλους τους τερματίσαντες αθλητές – αθλήτριες θα απονε­μηθούν μετάλλιο και δίπλωμα.

γ) Μετά την απονομή και σε χώρο που θα ανακοινωθεί έγκαιρα, θα υπάρξουν ξεχωριστές βραβεύσεις στο Σύλλογο με τη μεγαλύτερη παρουσία, θα ακο­λου­θήσει ελαφρύ γεύμα για τους αθλητές.

Σημαντική υπενθύμιση: Ορίζεται το Σάββατο 30 Νοεμβρίου ως η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον αγώνα. Μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής καμία αίτηση δεν θα γίνει δεκτή.

Mε αθλητικούς χαιρετισμούς

ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Παράκληση οι συμμετέχοντες να δηλώνουν αν θα κάνουν χρήση του λεωφορείου ή όχι, ώστε να ναυλωθούν αντίστοιχα λεωφορεία.