Συνεχίζεται και αυτό το τριήμερο η προσφορά για τον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο…

Καλό τριήμερο και δρομικές ευχές από την διοργάνωση του 6ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου. Ενημερώνουμε τους φίλους δρομείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στην φετινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την 07/05/2016 πως κάνοντας την εγγραφή τους μέχρι και 31/03/2016 ενεργοποιείται αυτόματα και η συμμετοχή τους στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί για:

1. Δύο διήμερα διαμονής για δύο άτομα το καθένα στο νησί της Λευκάδας.

2. Δύο ατομικά εισιτήρια για την κρουαζιέρα που θα πραγματοποιηθεί την επομένη του αγώνα η οποία περιλαμβάνει περιήγηση στις πιο γνωστές παραλίες του νησιού.

Στην κρουαζιέρα περιλαμβάνεται το beach barbeque και η κατανάλωση αναψυκτικών και καφέ on board που θα γίνει κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Περισσότερες πληροφορίες για την κρουαζιέρα θα αναρτηθούν σύντομα  στο www.greenhalfmarathon.gr.

Να θυμίσουμε σε όλους τους φίλους δρομείς πως για πρώτη φορά φέτος όλοι οι αγώνες Πράσινου Ημιμαραθωνίου θα γίνουν Σάββατο απόγευμα.

Έτσι θα μπορούμε να τρέξουμε όλοι μαζί στην επίπεδη διαδρομή, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στα 17 από τα 21χλμ μιας και η ώρα εκκίνησης καθορίστηκε γι’ αυτό ακριβώς το λόγο!!! Να μπορούμε να τρέξουμε με δυνατές εικόνες σε φυσικού κάλους προστατευόμενη περιοχή από την συνθήκη NATURA.