ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ                                 Λαμία 15.12.14

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο  ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ , τις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΙΝΕΤΑ , την ΠΕΠΦΑ τμήμα Λαμίας , με το Σύλλογο Παλαιών Αθλητών ΣΕΓΑΣ , διοργάνωσαν με επιτυχία το 31ο ΔΡΟΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στη διαδρομή , ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΛΑΜΑΝΑ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ .

Οι συμμετέχοντες αθλητές από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας , οι άριστες καιρικές συνθήκες συνετέλεσαν στην όμορφη γιορτή της αθλητικής εκδήλωσης μας .

Ο Σύλλογος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει , τους συμμετέχοντες αθλητές , το Δήμο Λαμίας και ιδιαίτερα τον κ Ζαγγανά Γιώργο , την Ασφαλιστική Εταιρεία ΜΙΝΕΤΑ και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο της στη Λαμία τον κ ΚΟΚΟΡΗ , την Εταιρεία ΙΟΛΗ για την χορήγηση του νερού κατά τη διάρκεια της διαδρομής , την Τροχαία Λαμίας , το ΕΚΑΒ ,το Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Ν. Φθιώτιδας ,  το συγκρότημα ΤΕΜΠΕΛΗ για τη παροχή του χώρου για τις απονομές ,  τα τοπικά κανάλια STAR και ENA Λαμίας για τη κάλυψη του αγώνα και όσους άλλους συνέβαλαν στη διοργάνωση του αγώνα μας .

Νικητής του αγώνα στους άνδρες στα 17000μ για μια ακόμη φορά ο αθλητής του Αμαρουσίου ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ με χρόνο 59΄20΄΄ .
Στις γυναίκες πρώτη νικήτρια στα 17000μ η ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΕΓ Συλλόγου Αθηνών με χρόνο 1h 10΄28΄΄ .
Συμμετείχαν από το Σύλλογο ΑΣΣΤΥ , Ο ΣΙΟΥΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ και η ΙΣΠΑΧΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ .

Στα 5000μ Ανδρών πρώτος νικητής ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΕΒΑΣ Περάματος ( 18΄35΄΄ ) .

Στα 5000μ Γυναικών πρώτη νικήτρια η ΤΣΑΠΑΛΗ ΜΑΡΙΑΝΑ της Αταλάντης ( 23΄22΄΄ ) .

Στα 1500μ Δ Σχολείων , πρώτος νικητής ο ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ( Αναγ  Λαμίας 5΄39΄΄).

Στα 1500μ Δημ Σχολείων πρώτη νικήτρια η ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ( Αναγ. Λαμίας  ).

Θα ακολουθήσουν πλήρη αποτελέσματα των συμμετεχόντων .
 
ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΜΙΑΣ .