Προκήρυξη:
3ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24,4 χιλιόμετρα
www.antiparosenplo.blogspot.gr & www.facebook.com/antiparos.en.plo

Ο Αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος «Αντίπαρος Εν Πλω» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του «3ου Αγώνα Υγείας Αντιπάρου 24,4 χιλιομέτρων» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στο νησί της Αντιπάρου.

Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου 24,4 χλμ θα πραγματοποιηθούν περιπατητική διαδρομή  10 χλμ και αγώνας 2 χλμ (Fun Race). Αναλυτικά:

Τόπος διεξαγωγής: Αντίπαρος
Ημερομηνία: Σάββατο 6.09.2014
Ώρα εκκίνησης: 17:00 μμ
Μέγιστη διάρκεια αγώνα: 3,5 ώρες.
Τόπος εκκίνησης/τερματισμού: Λιμάνι Αντιπάρου, Παλαιός Μώλος.
Απόσταση αγώνα: 24.4 χλμ.

·         Διαδρομή: Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή που ξεκινά από το λιμάνι και διασχίζει το χωριό (1 χλμ), συνεχίζει δίπλα στη θάλασσα έως τον οικισμό του Αγίου Γεωργίου με θέα το Δεσποτικό και επιστροφή (επί ασφάλτου). Σε αυτό το σημείο είναι και το σημείο ελέγχου των αθλητών (-τριών).

·         Ώρα προσέλευσης: Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέλθουν ως μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην εκκίνηση.

·         Σταθμοί τροφοδοσίας: Θα υπάρχουν 6 σταθμοί ανεφοδιασμού, στο 5ο χλμ. στο 8,5 χλμ. στο 12,2 χμ (Αι Γιώργης) που αποτελεί και σημείο χρονομέτρησης, στο 16ο χλμ. στο 19,5 χλμ και στο 22ο χλμ. Κάθε σταθμός θα είναι εφοδιασμένος με νερό, μπανάνες και ισοτονικά ποτά.

·         Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ (δεν ισχύει για τα 2χλμ.)

Παράλληλοι αγώνες:

Περιπατητική διαδρομή 10 χλμ: Ώρα εκκίνησης 17:10. Η εκκίνηση θα γίνει από το λιμάνι και η διαδρομή θα είναι κυκλική γύρω από το χωριό. Οι συμμετέχοντες καλούνται να έχουν μαζί του σακίδιο πλάτης, κατάλληλα παπούτσια, καπέλο και νερό.

Αγώνας 2 χλμ. (Fun Race): Ώρα εκκίνησης 17:30 μμ. Το σημείο εκκίνησης θα είναι ίδιο με τους δρομείς της απόστασης των 24.4 χλμ.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλους τους αγώνες θα γίνονται στη σελίδα του συλλόγου www.antiparosenplo.blogspot.com μέχρι την Κυριακή 31 Αυγούστου. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν και με αποστολή της σχετικής φόρμας (ελληνικά , αγγλικά) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: antiparosenplo@gmail.com ή με φαξ στο 22840 – 61111 καθώς και από την facebook σελίδα του συλλόγου.

Οι αθλητές από Πάρο-Αντίπαρο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως  το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στην Αφετηρία (Εστιατόριο Ανάργυρος) πριν την έναρξη του αγώνα από τις 14:00 πμ. έως 16:00 μμ.

Συμμετοχή: Σκοπός του συλλόγου Αντίπαρος Εν Πλω είναι η διεξαγωγή μιας ξεχωριστής αθλητικής εμπειρίας όχι μόνο για τους δρομείς αλλά και για κάθε συμμετέχοντα εθελοντή, περιπατητή και πολίτη. Η συμμετοχή στον αγώνα γίνεται με ατομική ευθύνη του καθενός ενώ οι αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Έπαθλα: Κύπελλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές για τις κατηγορίες γυναικών και ανδρών  ενώ θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Στον αγώνα fun race κύπελλα θα απονεμηθούν στα 3 πρώτα αγόρια και κορίτσια μαζί με αναμνηστικά μετάλλια  για όλα τα παιδιά.

Μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει δυνατότητα massage στους δρομείς.

Επικοινωνία και ενημερώσεις: Για καθημερινές ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες για πρόγραμμα του αγώνα μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα και τα social media του συλλόγου.

Web: http://antiparosenplo.blogspot.gr/
Facebook: http://www.facebook.com/antiparos.en.plo
Twitter: https://twitter.com/antiparosenplo
Google+: https://plus.google.com/+AntiparosEnPlo

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του Αντίπαρος Εν Πλω στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: Δανιηλίδης Γιώργος 6973853790, Παντελάκης Γιάννης 6974870862, Σταθερό 22840 61012 Κυριακοπούλου Βίκυ

Πως θα έρθετε:

Με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής θα ενημερωθείτε Υπάρχει έκπτωση 30% από και προς Πειραιά με την ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries Παρασκευή ή Σάββατο και επιστροφή την Κυριακή ή Δευτέρα. Κατόπιν συμπλήρωσης/αποστολής της αίτησης συμμετοχής θα λάβετε σχετικό mail για το πώς θα γίνει η παραλαβή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Θα χαρούμε να σας δούμε στην Αντίπαρο

Εκ του Αντίπαρος Εν Πλω