LOGO ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ(1)

Ημέρα/Ώρα
Ημ/νία – 28/09/2014
8:00 πμ – 2:15 μμ

Κατηγορία


Ο ΑΠΣ ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ προκηρύσσει ορεινό αγώνα δρόμου21χλμ στο όρος Παντοκράτορα σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014.

ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ –ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ : Παραλία   Μπαρμπάτι(PIEDRA DEL MAR).

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 08:30 ΠΜ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ: Η διαδρομή του αγώνα περιλαμβάνει 1/4 ασφάλτινο τερέν και 3/4 ορεινό μονοπάτι . Ο αγώνας ξεκινάει από την Παραλία Μπαρμπάτι – Σπαρτύλας-Κεραίες Παντοκράτορα- Προφήτης Ηλίας- Ταξιάρχης- Σπαρτύλας- παραλία Μπαρμπάτι.

 

profile
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Επιτρέπεται η συμμετοχή σε αθλητές άνω τον 18 ετών . Χρονικό όριο τερματισμού του αγώνα είναι οι 6 ώρες. Επιτρέπετε η χρήση μπατόν.Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων κατά μήκος της διαδρομής, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας στερεάς ή υγρής μορφής τροφής που καταναλώνουν οι αθλητές στη διάρκεια του αγώνα. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων. Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να ρίχνουν απορρίμματα μέσα στο σάκο. Απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής πέρα από τα προκαθορισμένα, επισύρει ποινή αποκλεισμού. Η μοναδική ποινή που επιβάλλεται σε όλα τα παραπτώματα & παραβιάσεις κανονισμού, είναι ο αποκλεισμός/αποβολή. Επιβάλλεται σε: 1) ρύπανση διαδρομής, 2) κοψίματα διαδρομής shortcuts), 3) ανάρμοστη συμπεριφορά προς το προσωπικό τη διοργάνωσης.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ: Αναμνηστικό μετάλλιο δίνεται μόνο στους αθλητές που τερματίζουν μέσα στο χρονικό όριο εγκυρότητας των 6 ωρών. Όλοι οι αθλητές, ανεξαρτήτως επίδοσης, τιμώνται με το ίδιο μετάλλιο. Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής δίνεται σε όλους τους αθλητές, ασχέτως τελικής κατάληξης (τερματισμός ή εγκατάλειψη), όπου αναγράφεται ο τελικός χρόνος και σειρά γενικής κατάταξης ή το σημείο εγκατάλειψης, για όσους εγκατέλειψαν. Τα μετάλλια επιδίδονται στους αθλητές στον τερματισμό τους. Η διοργανωτές δεν ευθύνονται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι διοργανωτές αποποιούνται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.

Η Διοργάνωση δεν ασφαλίζει τους συμμετέχοντες αθλητές. Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες δεν αναλαμβάνουν την ομαδική ασφάλιση υπαίθριων δραστηριοτήτων με μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας για ευνόητους λόγους. Είναι στην ευχέρεια του καθενός αθλητή να πραγματοποιήσει σε κάποια άλλη χρονική στιγμή ατομικό συμβόλαιο ασφάλισης ζωής, που να καλύπτει -εφόσον είναι εφικτό- και την περίπτωση ατυχήματος υπό τις συνθήκες διεξαγωγής ενός αγώνα αντοχής σε ορεινό πεδίο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : θα υπάρχουν δύο κατηγορίες γενική κατάταξη ΑΝΔΡΩΝ και γενική κατάταξη ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Θα βραβευτούν οι τρείς πρώτοι-ες κάθε κατηγορίας.

Τροφοδοσία-υδροδοσία: στο 7 χλμ και 14 χλμ (ισοτονικόgelφρούτααλμυρά σνάκςνερό)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν συμμετοχή για τους αθλητές που με τον τερματισμό τους θα λάβουν μετάλλιο δίπλωμα συμμετοχής, καθώς και την δυνατότητα τροφοδοσίας –υδροδοσίας και συμμετοχής στο μπουφέ (piedra del mar) στο τέλος του αγώνα.

Για τους αθλητές που επιθυμούν να έχουν αναμνηστικά του αγώνα υπάρχει η δυνατότητα:

Με 4 ευρώ συμμετοχή θα λάβουν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής, καθώς την δυνατότητα τροφοδοσίας –υδροδοσίας και συμμετοχής στο μπουφέ (piedra del mar) στο τέλος του αγώνα. Και ένα μαντήλι λαιμού( τύπου buff).

Με 10 ευρώ συμμετοχή θα λάβουν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής, καθώς  την δυνατότητα τροφοδοσίας –υδροδοσίας και συμμετοχής στο μπουφέ (piedra del mar) στο τέλος του αγώνα. Ένα μαντήλι λαιμού ( τύπου buff) και ένα τεχνικόμπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα .

O AΠΣ ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ σταθερός στην άποψη του για διοργάνωση αγώνων χωρίς κερδοσκοπικό χαρακτήρα θα διαθέσει μέρος του ποσού που θα συγκεντρωθεί από τις εγγραφές σε κοινωφελή ίδρυμα για το οποίο θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο site του συλλόγουwww.archilochos-runners.gr μέχρι της 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. Οι αριθμοί των αθλητών θα δοθούν το Σάββατο 27 Σεπτέμβριου από τις 16:00 έως 21:00 στο καφέ NAUTILUS παραλιακή Γαρίτσα καθώς και από 07:30 έως 08:00 στην εκκίνηση την μέρα του αγώνα.

τηλ επικοινωνίας.: 6977426457(Αγαθος Σπυρος), 6955240630 (Σεχάτης Νίκος).

Η πληρωμή θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι και 15 ημέρες μετά την ημερομηνία αιτήσεως, πέραν των 15 ημερών η αίτηση θα απορρίπτεται.
Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής στον ταμία του ΑΠΣ ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ στο τηλ. 6955240630 κ. Σεχάτη Νικόλαο.

Σας ενημερώνουμε οτι υπάρχει προσφορα απο το http://www.pantokratorhotel.com/ :

 

IMG_1101

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ   ενημερώνει τους αθλητές-συνοδούς για την διαμονή τους ,στις 26-27 Σεπτεμβρίου στoPANTOKRATOR HOTEL , το ξενοδοχείο βρίσκεται 500 μέτρα απο την εκκίνηση του αγώνα 1ος Ημιμαραθώνιος ορεινός δρόμος ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ  .

 

 

PANTOKRATOR HOTEL

49083 Barbati, Corfu Island, Greece

Tel: +30 26630 91005-6

Fax: +30 26630 91004

E-mail: info@pantokratorhotel.com

28.5 ευρώ το μονόκλινο με πρωινό

και 38 ευρώ το δίκλινο με πρωινό.

εκ του Δ.Σ.