Δελτίο Τύπου Νο 11 / 2014

Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014

 alt
 

Στην Επίδαυρο το μεγάλο ραντεβού

για τους φίλους τριάθλου και ποδηλασίας

 

27-28 Σεπτεμβρίου για όλες τις ηλικίες, με δωρεάν συμμετοχή

 
 

Μικροί και μεγάλοι φίλοι της ποδηλασίας και του τριάθλου έχουν δώσει το μεγάλο φετινό ραντεβού τους στην Επίδαυρο, εκεί όπου στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014 θα διεξαχθούν για πρώτη φορά οι «Επιδαύριοι Αγώνες Τριάθλου και Ποδηλασίας για όλες τις ηλικίες». Διοργανωτές είναι ο Δήμος Επιδαύρου σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό οδηγό www.pocket-guide.gr που έχουν ετοιμάσει ένα διαφορετικό διήμερο Πολιτιστικών και Αθλητικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα με δωρεάν συμμετοχή, με σλόγκαν «Πάρε μέρος και εσύ!!!».

 

Η δήλωση συμμετοχών γίνεται δωρεάν. Ωστόσο, συμμετέχοντες και μη, μπορούν να καταβάλουν προαιρετικά οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν για φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ (παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια).

 
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

·         4 μ.μ.: Αγώνας ποδηλασίας 35 χλμ.

Εκκίνηση από την Αρχαία Επίδαυρο και τερματισμός στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου. Η διαδρομή είναι Αρχαία Επίδαυρος, Νέα Επίδαυρος, Δήμαινα, Λυγουριό, Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.  

·         4 μ.μ.: Αγώνας ποδηλασίας 70 χλμ.

Εκκίνηση από την Αρχαία Επίδαυρο και τερματισμός στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου. Η διαδρομή είναι Αρχαία Επίδαυρος, Νέα Επίδαυρος, Δήμαινα, Λυγουριό, Αδάμι, Κολιάκι, Άνω Επίδαυρος, Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου.

 
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

·         10:30 π.μ.: Sprint Distance Triathlon (800 μ. κολύμβηση, 30 χλμ. ποδηλασία, 5 χλμ. τρέξιμο)

Εκκίνηση και τερματισμός στην Αρχαία Επίδαυρο. Η διαδρομή είναι Αρχαία Επίδαυρος, Λυγουριό, Αρχαία Επίδαυρος.

Η ποδηλατική διαδρομή είναι Αρχαία Επίδαυρος, Λυγουριό, Αρχαία Επίδαυρος και είναι κυκλική. Η διαδρομή τρεξίματος είναι επίπεδη διαδρομή εντός της Αρχαίας Επιδαύρου.

·         1 μ.μ.: Αγώνες Τριάθλου για παιδιά (150 μ. κολύμβηση, 2 χλμ. ποδηλασία, 500 μ. τρέξιμο).

Η διαδρομή είναι στην Αρχαία Επίδαυρο.
 

Για πληροφορίες αλλά και για να δηλώσουν συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα sitewww.smartsolutions.gr, www.epidavros.gr.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 

Σημ.1: Σας επισυνάπτουμε την αφίσα της διοργάνωσης και φωτογραφίες

Σημ.2: Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία 6970 241433