ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

33Ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
10χλμ & 2χλμ για Παιδιά
Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) προκηρύσσει τον 33ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά, στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά. Την τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

33ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. & 2χλμ για Παιδιά
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015
Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, Ελληνικό

Ώρα εκκίνησης: 10:00 πμ.

Απόσταση αγώνα: 10χλμ.


Περιγραφή διαδρομής αγώνα:
Εκκίνηση έξω από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή (5χλμ.) και επιστροφή.

Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.


Τροφοδοσία:
Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. και στον τερματισμό.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα:
Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία My Laps και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα:
Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 5 χλμ. σε 45 λεπτά και τα 10 χλμ. σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Σημείωση: Για να πραγματοποιηθεί βράβευση σε μία κατηγορία θα πρέπει να έχουν τερματίσει τουλάχιστον 4 δρομείς στην ίδια κατηγορία.
Όριο Συμμετοχών: 2.000
Κόστος Συμμετοχής:
Απλό Πακέτο: 10 €
Πλήρες πακέτο (Τεχνικό T-Shirt):15 €
Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους.
Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή μεταφορά σε άλλον της συμμετοχής.
Παραλαβή πακέτων συμμετοχής:
Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Νοεμβρίου στο δρομικό κατάστημα RUNNER STORE στο ισόγειο του Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α) σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περίοδος Εγγραφών:
Η περίοδος των εγγραφών λήγει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου.
Ο Αγώνας έχει όριο 2000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα από την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου θα κλείσουν και οι εγγραφές.

Τρόποι Πληρωμής
Για να δείτε τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.
Παράλληλοι αγώνες:
Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά
Ώρα εκκίνησης: 10:05 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 16 ετών, τα οποία θα τρέξουν με την ευθύνη των κηδεμόνων τους και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.


Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες:
Θα βραβευθούν τα τρία (3) πρώτα αγόρια και τα τρία (3) πρώτα κορίτσια των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 7, 8-10, 11-13, 14-16.

Σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν τον αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος Συμμετοχής: Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Όριο Συμμετοχών: 250

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής:

Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται την Παρασκευή και το Σάββατο 20 και 21 Νοεμβρίου στο δρομικό κατάστημα RUNNER STORE στο ισόγειο του Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α) σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τρέξε στους πιο γρήγορους αγώνες τις Αθήνας και κέρδισε!
Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα να δηλώσετε συμμετοχή και στους δυο προσεχούς αγώνες, τον 33ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. και τον 39ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. που θα διεξαχθούν στις 22 Νοεμβρίου 2015 και 6 Μαρτίου 2016 αντίστοιχα, με προνομιακό κόστος συμμετοχής!

Κόστος Συμμετοχής και για τους δυο αγώνες (10 & 20 χλμ.)
– Απλό Πακέτο: 19 € (όφελος 3 €)

– Πλήρες πακέτο (Τεχνικό T-Shirt):29 € (όφελος 4 €)
Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή μεταφορά σε άλλον της συμμετοχής.
Τρόποι Πληρωμής:
Για να δείτε τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στον 33ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 Χλμ. πατήστε εδώ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή και στους δυο αγώνες (33ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 Χλμ. και 39ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 Χλμ.) πατήστε εδώ.
Διοργάνωση: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ)
Τεχνική υποστήριξη: All About Runnint

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της
διοργάνωσης www.athenshealthrun.gr

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ελένη Μπερτσάτου Σπυριδούλα Μπούκα