ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

 

Με Χαμόγελα, πολλές Ευχές, το κλικ της φωτογραφικής μηχανής και ένα ποτήρι κρασί τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΔΥΑ, και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων κ. Γεώργιος Διαμαντής ευχήθηκαν στην Ομάδα των Μαραθωνοδρόμων που θα λάβουν μέρος στον Μαραθώνιο στο Μιλάνο Ιταλίας την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Για μια φορά ακόμη ο φιλόξενος χώρος των γραφείων του ΣΔΥΑ έγινε το σημείο συνάντησης το απόγευμα της Δευτέρας 24 Μαρτίου, για την ελληνική αποστολή που θα εκπροσωπήσει με τα χρώματα των Συλλόγων ΣΔΥΑ, ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Δ. Αττικής, ΠΡΩΤΕΑΣ Ηγουμενίτσας την πατρίδα μας στο Μιλάνο της Ιταλίας..

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΣΛΜΑ&Υ Γεώργιος Διαμαντής, η Πρόεδρος του ΣΔΥΑ Ελένη Μπερτσάτου μαζί με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργο Αρβανίτη, Κώστα Τσιόκα, Βασίλη Τσατσαρούνο, Σπυριδούλα Μπούκα, καθώς και η φίλη Μέλος του ΣΔΥΑ Λένα Μπεκιάρη, συζήτησαν για τους στόχους και τον προγραμματισμό των Δρομέων στον αγώνα που θα συμμετάσχουν. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι οι Δρομείς Μέλη του Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού έχουν ανοίξει τα φτερά τους, σε περισσότερες και μεγαλύτερες ακόμη προκλήσεις.

Με συνέπεια στο πρόγραμμα της Προετοιμασίας και στους κανόνες που απαιτεί η κάθε διοργανώτρια χώρα, οι Δρομείς αντιμετωπίζουν το αυριανό μέλλον τους μέσα στους δρομικούς ορίζοντες.

Είναι οι Μαραθωνοδρόμοι μας αυτοί, που θα συνεχίσουν να τρέχουν κάθε χρόνο εκεί που προγραμματίζουν με πρώτο στόχο τη συμμετοχή τους στην Κλασική Μαραθώνια διαδρομή της Αθήνας.

Οι Ευχές και το θερμό μας χειροκρότημα θα τους συντροφεύει μαζί με τη σκέψη μας για έναν Καλό Τερματισμό.

Η ελληνική αποστολή με σειρά προσέλευσης,

Μιχάλης Ηλιάδης, Χαράλαμπος Λιανός, Νεκταρία Κλάδη, Μαργαρίτα Τζαύρα, Χρήστος Κωστελίδης, Χρήστος Τζώρτζης,

Ο Γιώργος Αρβανίτης απαθανάτισε στιγμές από τη συνάντηση.

Καλή Επιτυχία και Καλό Τερματισμό να έχετε ΌΛΟΙ.

 

Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ

Ελένη Μπερτσάτου