Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2013 ολοκληρώθηκε και όλοι μαζί ζήσαμε μοναδικές στιγμές στους δρόμους μιας υπέροχης πόλης, την οποία ομόρφυναν ακόμα περισσότερο τα χαμόγελα των 10.000 δρομέων που κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας.

Κρατήστε ζωντανή την ανάμνηση αυτού του αγώνα με τις Προσωπικές σας Φωτογραφίες που είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας του Επίσημου Φωτογραφικού Πρακτορείου της διοργάνωσης, www.marathon-photos.com.

Από την ίδια ιστοσελίδα θα μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και το Πιστοποιητικό Συμμετοχής σας στον αγώνα που τρέξατε, μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων.

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά σε όλους τους δρομείς! Και τώρα. σειρά έχει ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών στις 10 Νοεμβρίου 2013!

Από την Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Αθήνας

 

 

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»

Αγαπητέ φίλε/η,

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, να σας έχουμε κοντά μας σε ένα από τα 4 δρομικά αγωνίσματα του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», την Κυριακή 21 Απριλίου 2013.Πληροφορίες για τον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” και όλες τις παράλληλες αθλητικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές εκδηλώσεις όπως και για το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: www.atgm.gr

Για εγγραφές σε ένα από τα τέσσερα δρομικά αγωνίσματα της διοργάνωσης, παρακαλώ επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://alexanderthegreatmarathon.org/index.php/gr/registration

Παρακαλούμε να κάνετε την εγγραφή σας μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013.

Κάντε Like στο νέο fanpage της διοργάνωσης στο Facebook (https://www.facebook.com/MarathoniosMegasAlexandros) ή ακολουθήστε μας στο Twitter (https://twitter.com/ATGMarathon), για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα τελευταία νέα της διοργάνωσης και να επικοινωνείτε διαδραστικά μαζί μας!