ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου με τη αρωγή του Δήμου Ζωγράφου διοργανώνουν το 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την επωνυμία «Γύρος  της Πανεπιστημιούπολης- Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου»

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ  Πάλμε)

Ώρα εκκίνησης: 19:00 μ.μ.

Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ  Πάλμε) -εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου- Έξοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου)- Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Περιμετρική Οδός Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου – Έξοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου)- Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου)– εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου- Τερματισμός στην Είσοδο Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ  Πάλμε).

Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ’ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Χάρτης της διαδρομής θα αναρτηθεί προσεχώς.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός τροφοδοσίας στο μέσο της διαδρομής.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά (chip)  και  τα επίσημα αποτελέσματα  θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής – Όριο εγγραφών: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του συλλόγου https://sites.google.com/site/sappazrunners/2os-gyros-panepistmioupoles-polytechneioupoles-zographou μέχρι την Τρίτη 28/5/2013

Κατά τη διάρκεια παραλαβής των αριθμών, οι αθλητές θα υπογράφουν την υπεύθυνη δήλωση που θα πιστοποιεί την καλή υγεία και την απόλυτη ευθύνη της συμμετοχής τους.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη συνολική προσπάθειά τους σε 2 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 10χλμ. θα είναι 5 ευρώ και θα πληρωθεί την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία, πριν τη παραλαβή των αριθμών. Μέρος της οικονομικής συμμετοχής των αθλητών θα δοθεί σε κοινωφελές ίδρυμα.

Παράλληλοι αγώνες

α) Αγώνας 1 χλμ για αθλητές ηλικίας 1μηνός-10 ετών

β) Αγώνας 2 χλμ. για αθλητές και νέους δρομείς ηλικίας 10-17 ετών.

Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

Σε όσους τερματίσουν τον αγώνα του 1χλμ και 2 χλμ. θα τους δοθεί αναμνηστικό Δίπλωμα και Μετάλλιο.

Η συμμετοχή στους παιδικούς αγώνες είναι δωρεάν. Προτείνεται στα παιδιά να φέρουν τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία και θα παραδοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ζωγράφου.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο 6945318670 (χ. Ραχιώτης) και 6945903548 (Π. Γκρέκας)