Η Πρωτοβουλία «Τρέχοντας για τα παιδιά στο Δρόμο» και η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων διοργανώνουν την Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2012 στην Αθήνα εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών κατά της παιδικής εργασίας. Αντίστοιχη εκδήλωση προγραμματίζεται να γίνει και στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2013.

Συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι στο Θησείο, στο παρκάκι δίπλα στο Σταθμό, θα γίνει συνάντηση δρομέων και ποδηλατών, όπως και εθελοντών της ΑΡΣΙΣ, και θα ξεκινήσει μια μικρή γιορτή με ενημέρωση, μουσική και παιχνίδια για τα παιδιά και διανομή στους περαστικούς ενημερωτικών φυλλαδίων κατά της παιδικής εργασίας.
Στη συνέχεια, γύρω στις 12.30 οι δρομείς και οι ποδηλάτες θα κάνουν μια χαλαρή περιήγηση 7 χιλιομέτρων σε δρόμους της πόλης, με το σύνθημα «Σχολείο και παιχνίδι για τα παιδιά – Χρήματα και δουλειά για τους μεγάλους». Η συμμετοχή δρομέων και ποδηλατών είναι ελεύθερη.
Όσοι – όσες ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στο έργο της ΑΡΣΙΣ με τα παιδιά στο δρόμο, μπορούν να φέρουν στο χώρο συνάντησης βιβλία, χρώματα, τετράδια, παιχνίδια ή τρόφιμα που θα διανεμηθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα διατίθενται ενημερωτικά έντυπα, μπλουζάκια και αυτοκόλλητα της Πρωτοβουλίας «Τρέχοντας για τα Παιδιά στο Δρόμο».

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210.8258880

Δηλώστε συμμετοχή στη σελίδα μας στο facebook:
http://www.facebook.com/events/116089058555393/?fref=ts

Επισκεφτείτε μας στο:
http://www.running4children.org, http://arsisathina.blogspot.com