Αγώνας Δρόμου “Από Φάρο σε… Φάρο”

Το φως που προειδοποιεί τα πλοία για κινδύνους αλλά και ασφαλείς πορείες αποτελεί τον οδηγό των ναυτικών. Ο φάρος είναι το φωτεινό σημείο στο σκοτάδι, σύμβολο της ναυτικής ιστορίας της πατρίδας μας με το πολύ μεγάλο μήκος των ακτών της.

 

Ο φάρος αποτελεί σύμβολο πνευματικό, σύμβολο ηθικό, σύμβουλο ασφάλειας για κάθε άνθρωπο. Καθένας μας έχει τουλάχιστον ένα προσωπικό φάρο σύμβολο μέσα του που φωτίζει τα εμπόδια της ζωής του και δίνει ασφαλείς οδηγίες και μηνύματα για να ξεπερνιούνται οι δυσκολίες.
Στο πλαίσιο ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της Πατρίδας μας και προβολής του Φαρικού Δικτύου του Πολεμικού Ναυτικού, σε συνδυασμό με την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, το Πολεμικό Ναυτικό διοργανώνει νυχτερινό αγώνα δρόμου με την ονομασία “Από Φάρο σε… Φάρο” απόστασης 24 χλμ. και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιουλίου.
 
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο λιμάνι της Ναυπάκτου στις 21:00 ενώ ο τερματισμός θα γίνει στον Φάρο στο Δρέπανο. Δείτε εδώ την Διαδρομή του αγώνα. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.
 
Όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να συγκεντρωθούν στο Φάρο στο Δρέπανο για να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους και στην συνέχεια να επιβιβαστούν στα λεωφορεία της διοργάνωσης όπου θα τους μεταφέρουν στην εκκίνηση του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελιδαhttp://www.helleniclighthouserun