Στον αγώνα των 50 χλμ είχαμε 105 τερματισμούς με 98 εντός του χρόνου των 6 ωρών και 7 εκτός χρόνου.  98 άντρες και 7 γυναίκες τερματίσαντες. Στα 100 χλμ είχαμε 90 τερματίσαντες ( 84 εντός χρόνου των 12.30 ωρών και 6 εκτός χρόνου),  84 άντρες 6 γυναίκες αντίστοιχα.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες όλων μας, στο Δήμο Μεγάρων και στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας για τη βοήθεια τους, στην Ελληνική Αστυνομία και τα τμήματα ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ-ΜΕΓΑΡΩΝ για την επίβλεψη-ασφάλεια στους δρομείς επί 12.30 ώρες, στην ιδιοκτησία και το προσωπικό της καφετέριας Paradise της Ψάθας για την φιλοξενία και τα ην βοήθεια που προσέφερε-όπως κάθε χρόνο- στην διοργάνωση μας.

Επίσης να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους χορηγούς μας που ήταν η εταιρία Third Wind που προσέφερε τα gel gu και τους ηλεκτρολύτες, τα αδέρφισα Βαγγέλη και Γιώργο Μαυροπάνο που προσέφεραν το μέλι και τα παστέλια τους, τα αδέρφισα Μάνθο και Χαράλαμπο Γιαννούλα για την προμήθεια σε πολύ χαμηλή τιμή του νερού, την εταιρία Fotoni και τον Λεονάρδο Γουλανδρή για τα ισοτονικά που προσέφερε και το οπωροπαντοπωλείο «ΖΗΛΕΙΑ»  στο Αιγάλεω.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει, στην ενεργοποίηση, για πρώτη φορά, της ομάδας εθελοντών του συλλόγου, αλλά  και τους άλλους  πολυπληθείς εθελοντές και ανάμεσα τους: τον γιατρό του αγώνα Βασίλη Πολυμερόπουλο, τον Δρόσο Βενετούλη για τα ιατρικά εφόδια, τον Δημήτρη Κόπανο για τις υπηρεσίες μασάζ και τις φυσικοθεραπείες που προσέφερε, τον οδηγώ του ασθενοφόρου του δήμου Μεγάρων, τον αειθαλή Ηρακλή Βασιλειάδη και τους Θέμο Καρακυριάκο, Ιωάννη Παπαμιχαήλ, Δήμητρα Κουρκούλα, Θεόδωρο Ακακτσέ, Αριστείδη Μάρα, Σταύρο Τσιμακιίδη, Γεωργία Ευθυμίου, Ηλία Μπέλλο, Κων/νο Ξιούρα, Γιώργο Διαμαντή, Γιώργο Πάνο, Νάνσυ Παναγιωτοπούλου, Σοφία Ηλία, Αγγελική Αρματολού, Αιμιλια Γκολφινοπούλου, Θερινό Πατάκα, Χρήστο Πατάκα, Γιωργή Μανιά, Χριστίνα Καλτσά, Γιάννη Αποστολόπουλο, Μιχάλη Πασπάτη, Αλέξανδρο Προυσινούδη, Αποστόλη Καννή, τον Δάσκαλο Παναγιώτη Σκουλή και την γυναίκα του Τιτίκα Σκουλή, Γιολάντα Ναράνχο, Έφη Καραφωτάκη, Γιάννη Σιβρή, Στέλλα Καρανάσιου, Παύλο Διακουμάκο, Κωστα Νικολόπουλο, Θανάση Παναγόπουλο, Γιάννη Χαμόδρακα, την επίσημη κριτή της IAFFIAU παλιά πρωταθλήτρια και κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ στα 100 χλμ με 8.38 από το 1993 κα Βίκυ Καρπούζα, την εταιρία χρονομέτρησης των φίλων Λεωνίδα και Κων/νου Αθανασόπουλου Chronolog για την άψογη συνεργασία. και γενικά όλους όσους (και ήταν εκατοντάδες) παρευρεθήκαν στον αγώνα και χειροκρότησαν τους αγωνιζόμενους καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, τον Κωνσταντίνο Σάμιο που ήταν πανταχού παρών σαν φύλακας άγγελος όλης της διοργάνωσης, τον Παύλο Γορανίτη για τα υπέροχα μετάλλια-έπαθλα που σχεδίασε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση τίμησε την μνήμη ενός από τα καλύτερα παιδιά του χήρου των δρομέων του αείμνηστου Αλέξανδρου Θεοφανίδη, ιδρυτικοί μέλους του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» Δυτ. Αττικής, που έφυγε λίγες ημέρες πριν την συμμετοχή του-για μια ακόμη χρονιά- στον αγώνα αυτό που τίμησε όλες τις χρονιές της διοργάνωσης του. Στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του κάλου φίλου και συναδέλφου ο ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» Δυτ Αττικής έδωσε το όνομα του, στην μνήμη του, στον αγώνα των 50 χλμ, κράτησε 1 λεπτό σιγής πριν την εκκίνηση ενώ αφιέρωσε ένα μετάλλιο-δίπλωμα για τον απόντα αλλά παρόντα για πάντα στις ψυχές μας, συνάδελφο δρομέα Αλέξανδρο Θεοφανίδη.

 

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου στην Ψάθα πάλι το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στην γειρτή των ερωτούμενων, για να γιορτάσουμε την αγαπά την δική μας, για τον αθλητισμό, τους δρομείς, τις υπεραποστάσεις.

Ως τότε και ανάψει των άλλων σπουδαίων αγώνων Υπεραποστάσεων (συμπεριλαμβανομένου του δρόμοι του Φειδιππίδη στην νέα διαδρομή Αθήνας-Σπάρτης 245 χλμ στις 5-7 Σεπτέμβριου 2014), ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και όλες τους συνάδελφους υγεία και καλούς τερματισμούς.