ΑΕΘΛΙΟΣ – Αγώνας Δρόμου 62 χλμ
Ο Σύλλογος Αγώνων Δρόμου Υπεραποστάσεων “ΑΕΘΛΙΟΣ” διοργανώνει στις 18 Μαΐου 2012 Αγώνα δρόμου 62 χλμ ο οποίος θα διεξαχθεί παράλληλα με τον Ολύμπιο Δρόμο (180 χλμ).
Φέτος (2012) για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα και οι δύο αγώνες στην ίδια διαδρομή και με κοινό σημείο εκκίνησης.
 
Η διαδρομή για τον αγώνα των 62 χλμ θα είναι από την Αρχ. Νεμέα μέχρι το Λεβίδι.
Οι σταθμοί ελέγχου και ανεφοδιασμού είναι κοινοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ και υπάρχει ένα και μόνο σημείο χρονικού αποκλεισμού στο μέσον περίπου της διαδρομής στη Σκοτεινή (33,5 χλμ στις 19:20 της Παρασκευής 18/5). Το χρονικό όριο τερματισμού είναι δέκα (10) ώρες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα των 62 χλμ (τεχνικά χαρακτηριστικά – διαδρομή – δηλώσεις συμμετοχής κ.λ.π.) μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.aethlios.gr & το e-mail: aethliosrace@yahoo.gr
 
Η χάραξη της διαδρομής εκτός από τις τεχνικές της προδιαγραφές, έχει και το αναπόσπαστο στοιχείο του φυσικού πλούτου του περιβάλλοντος, ώστε ο αθλητής να απολαμβάνει το εκπληκτικής ομορφιάς ορεινό και πεδινό ανάγλυφο της περιοχής σε κάθε σημείο του αγώνα,πλαισιώνοντας αισθητικά την αθλητική του προσπάθεια.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.