Νέα δεδομένα στην άσκηση και στον αθλητισμό Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) στο πλαίσιο των δράσεών του σχετικά με τη συνεχή επιμόρφωση των μελών του αλλά και του συνόλου της δρομικής κοινότητας γύρω από θέματα υγείας, προπόνησης και διατροφής διοργανώνει επιστημονικό σεμινάριο με κεντρικό θέμα

 

Νέα δεδομένα στην άσκηση και στον αθλητισμό

 

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) από τις 17:οο ως τις 20:30.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι:

• ο Δημήτρης Κουρέτας, Καθ. Φυσιολογίας στο τμήμα Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών • η Ειρήνη Χριστάκη, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc • ο Νίκος Μαρκέας, Ορθοπεδικός Χειρουργός • ο Γιάννης Ζαρώτης, Ψυχολόγος – Αθλητικός Ψυχολόγος και • ο Νίκος Πολιάς, μαραθωνοδρόμος – κάτοοχος της καλύτερης επίδοσης στην Κλασική Διαδρομή.

 

Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο γιατρός και μαραθωνοδρόμος Γιάννης Μπίρης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» που αποτελεί ευγενική παραχώρηση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμού Παιδείας, Άθλησης και Νεότητας Δήμου Αθηναίων), ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό RUNNER.

Σύντομα θα δημοσιευθούν τα θέματα των ομιλιών καθώς και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο.

 

Για το ΔΣ του ΣΔΥΑ

Η πρόεδρος του ΣΔΥΑ, Ελένη Μπερτσάτου

Ο Γεν. Γραμματέας, Β. Τσατσαρούνος

 

Χορηγός Επικοινωνίας

RUNNER

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Πληροφορίες τηλ. 2103625168