Το ΔΣ του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ σε έκτακτη συνεδρίασή του, την Τρίτη 16 Απριλίου 2013, με αφορμή το τραγικό για το Παγκόσμιο Αθλητικό Κίνημα, γεγονός της αποτρόπαιης βομβιστικής επίθεσης ενάντια στον Ιστορικό Μαραθώνιο της Βοστόνης, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ :

 

α) Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των ειρηνικών θυμάτων αυτής της βάναυσης και ιταμής δολοφονικής ενέργειας και την συμπαράσταση, μαζί με τις ευχές μας για ανάρρωση όλων των τραυματιών

β) Να προτείνει σε όλους τους διοργανωτές Αγώνων Δρόμου ανά την ΕΛΛΑΔΑ για τις επόμενες 40 ημέρες, να τηρείται 1 Λεπτού Σιγή, πριν την έναρξη των Αγώνων, στη μνήμη των θυμάτων.

γ) Να τονίσει ότι το Πνεύμα της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, όπως ορίστηκε τότε  – πριν από 2.503 χρόνια – στον Μαραθώνα από τους Μαραθωνομάχους και από τον Ημεροδρόμο του Νενικήκαμεν, θα αντικατασταθεί και θα νικήσει εκείνο του Σκοταδισμού, της Βίας και της Μισαλλοδοξίας…. Είμαστε ΟΛΟΙ ΒΟΣΤΟΝΕΖΟΙ…. 

δ) Να αποστείλει το παρόν σε ΟΛΕΣ τις Πολιτικές, Αθλητικές, Ηλεκτρονικές Εφημερίδες και Ιστοσελίδες, στην Οργανωτική Επιτροπή του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ της ΒΟΣΤΟΝΗΣ, στην Α.Ε. του Πρέσβη των Η.Π.Α στην ΕΛΛΑΔΑ και σε όλους τους διοργανωτές Αγώνων Δρόμου σε ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ.  

 

 

 

 

Το Δ.Σ. ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ