Αγαπητοί φίλοι, ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ άνοιξε τις εγγραφές για τον μαραθώνιο της Αθήνας και των παράλληλων αγώνων.

Η φετινή χρόνια είναι διαφορετική και οι θέσεις είναι πολύ λιγότερες από αυτές που είχε ο σύλλογος άλλες χρονιές οπότε, θα εξυπηρετηθούν πρωτίστως τα μέλη του συλλόγου.
Υπεύθυνος της διανομής είναι ο Γαστεράτος Στέλιος τηλ. 6997086507 με τον οποίο υποχρεωτικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε για να λάβετε κωδικό πρόσβασης εγγραφής.

Για τη συμμετοχή σας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας ή τους παράλληλους αγώνες θα πρέπει να επιλέξετε υποχρεωτικά κι έναν ή περισσότερους από τους αγώνες που αναγράφονται στην φόρμα, ο οποίος θα πληρωθεί με την εγγραφή του μαραθωνίου.
Πληροφορίες
 • Μαραθώνιος Δρόμος & Δυναμικό Βάδισμα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ
  γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2002 και μεγαλύτεροι
 • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
  γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτεροι
 • Αγώνας Δρόμου 5χλμ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ
  γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτεροι
Κόστος συμμετοχής
 • Μαραθώνιος: 25€
 • Δυναμικό Βάδισμα: 25€
 • 10χλμ: 22€
 • 5χλμ: 19€

Όσον αφορά στην καταχώρηση προηγούμενων καλύτερων επιδόσεων των δρομέων, σημειώνονται τα εξής:

 1. Καλύτερες επιδόσεις λαμβάνονται υπόψη μόνο εφόσον έχουν αποδεδειγμένα επιτευχθεί τα τελευταία τρία χρόνια, 2018 – 2019 – 2020.
 2. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του αγώνα, στην περίπτωση συμμετοχής στον Μαραθώνιο Δρόμο λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Μαραθωνίου ή Ημιμαραθωνίου, ενώ στην περίπτωση συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ ή 10χλμ λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις Αγώνων 5χλμ, 10χλμ ή Ημιμαραθωνίου.
 3. Σε καμία περίπτωση δεν λαμβάνονται υπόψη επιδόσεις αγώνων βουνού, ορεινού τρεξίματος ή υπεραποστάσεων.
 4. Η διοργάνωση στην οποία έχει επιτευχθεί η καλύτερη επίδοση που δηλώνεται επιλέγεται από την λίστα των διοργανώσεων που υπάρχουν διαθέσιμες στο πεδίο «Καλύτερη Επίδοση -Διοργάνωση».
 5. Τέλος σημειώνεται ότι δρομείς για τους οποίους δεν έχει δηλωθεί έγκυρη (με βάση τα παραπάνω) καλύτερη επίδοση, έχει δηλωθεί ανακριβή επίδοση όπως προκύπτει μετά από τον έλεγχο που διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Οργανωτικής Επιτροπής, κατατάσσονται στο τελευταίο block εκκίνησης του αντίστοιχου αγώνα.

Συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Πατήστε στο παρακάτω κουμπί για να δηλώσετε συμμετοχή