Η παραλαβή του υλικού συμμετοχής για τους αθλητές που είναι γραμμένοι για τον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τον παράλληλο αγώνα των 5χλμ δια μέσου του συλλόγου μας θα γίνει ΑΤΟΜΙΚΑ από τον καθένα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων της διοργάνωσης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του για το κοινό.
• ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ: 13:00 έως 20:00
• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ: 10:00 έως 20:00
• ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ: 10:00 έως 18:00
Σημειώνεται ότι για την παραλαβή θα πρέπει ο κάθε δρομέας να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο, πιστοποιητικό γέννησης για ανήλικους κτλ), καθώς και αντίγραφο του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του που θα σταλεί σε όλους τους δρομείς περίπου επτά (7) ημέρες πριν τον αγώνα.
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αριθμού και υλικού συμμετοχής από εκπρόσωπο του δρομέα, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του εγγεγραμμένου δρομέα, καθώς και του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του εγγεγραμμένου δρομέα.
ΑΛΛΑΓΕΣ:
• πιθανές αλλαγές σε στοιχεία δρομέα, μπορούν να γίνουν είτε από τον ίδιο εγγεγραμμένο δρομέα, είτε από κάποιον τρίτο που θα παραλάβει το υλικό συμμετοχής του εγγεγραμμένου δρομέα και εφαρμόζεται χρηματική επιβάρυνση 5,00€ ανά αλλαγή.