Σας ενημερώνουμε ότι ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ θα συμμετάσχει στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας και στον παράλληλο αγώνα των 5χλμ.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ομαδική εγγραφή έχουν τα ταμειακώς ένταξη μέλη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς και αυτών που επιθυμούν να ενταχθούν τώρα στο σύλλογο.

Οι εγγραφές θα γίνουν ΕΔΩ, μέχρι 15 Φεβρουαρίου.

Σας θυμίζουμε πως στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, και με βάση τις τωρινές οδηγίες της Πολιτείας, θα μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν δρομείς με έγκυρο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Ανάρρωσης COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα. Σημειώνουμε πως τα σχετικά πιστοποιητικά θα ζητηθούν για επίδειξη κατά την παραλαβή του υλικού συμμετοχής.

Η παραλαβή του υλικού θα γίνει ατομικά, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΟΥ Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ 17-19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τους παρακάτω αγώνες:

  • Ημιμαραθώνιος Δρόμος – 21χλμ
    Γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2004
  • Αγώνας Δρόμου – 5χλμ
    Γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2010

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΔΥ
Ανά δρομέα για ομαδικές εγγραφές

  • Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Βασικό – 10€
  • Ημιμαραθώνιος Δρόμος, Ενισχυμένο – 30€

*Για την συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο θα πρέπει οι δρομείς να είναι 18+ ετών (γεννημένοι/ες το 2004 και μεγαλύτεροι)

  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Βασικό – 8€
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ, Ενισχυμένο – 23€

*Για την συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ θα πρέπει θα πρέπει οι δρομείς να είναι 12+ ετών (γεννημένοι/ες το 2010 και μεγαλύτεροι)