Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 5/5/2019 ο ECO LISBOA MARATHON  στην Πορτογαλία . Μια μεγάλη διάκριση περίμενε τον σύλλογο μας όπου βραβεύτηκε από την οργανωτική επιτροπή σαν η πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή.
Επίσης είχαμε  και ατομικές  διακρίσεις των αθλητών μας, συγκεκριμένα στον ημιμαραθώνιο η 3η θέση του Βασίλη Νυσταζάκη  η 22η θέση του Θεόδωρου Γκούμα  στον μαραθώνιο καθώς και  καλά πλασαρίσματα  των υπολοίπων αθλητών μας. Τις υπόλοιπες μέρες γνωρίσαμε την ιστορική και πολιτιστική  κουλτούρα  της Λισαβόνας  καθώς και  την παλαιότερη συνοικία της την Alfama όπου ακούσαμε την παραδοσιακή Fado μουσική και γευτήκαμε την εκλεκτή κουζίνα τους,
Επίσκεψη στο Cabo da Roca το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό , την Sintra  με τα υπέροχα παλάτια και κάστρα της που σε μεταφέρουν σε άλλες εποχές, το ψαροχώρι Cascais, καθώς και το Estoril ,και τέλος το περίφημο στάδιο da louz εκεί που σήκωσε η Ελλάδα το τιμημένο στον αξέχαστο τελικό του Ευρωπαϊκού το 2004.
Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν έτσι και εμείς  με την ευχή να έχουμε υγεία και να ξαναβρεθούμε στο επόμενο ταξίδι μας.