ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ .ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.
Μετά την επικοινωνία που είχαμε με τον ΣΕΓΑΣ, Παρακαλώ διαβάστε τα παρακάτω προσεκτικά τι θα κάνετε σχετικά με την συμμετοχή σας ,και απαντήστε μας μέχρι 20 Αυγούστου στο email info@apollonrunnersclub.gr η στο sta-tsi@hotmail.com . Παραμονή στον αγώνα με τις προϋποθέσεις που υπάρχουν ,η όχι παραμονή και επιστροφή χρημάτων τα οποία θα δωθούν όταν επιστραφούν από τον ΣΕΓΑΣ .
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕΓΑΣ
Μετά από σχετική απόφαση του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, το πλάνο πληρωμών για την επιστροφή των οφειλόμενων προς τα εσάς μετά την αναγκαστική ακύρωση της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας 2020, θα ξεκινήσει με την έναρξη της περιόδου των εγγραφών για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021, και θα ολοκληρωθεί σταδιακά προς όλους τους δικαιούχους το προσεχές διάστημα.
Με την αφορμή της επικοινωνίας, θα θέλαμε παράλληλα να σας ενημερώσουμε πως μετά τη δύσκολη περίοδο που προηγήθηκε, το Γραφείο Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ ξεκινάει την προετοιμασία για τον Μαραθώνιο Αθήνας 2021 που έχει οριστεί στις 13-14 Νοεμβρίου 2021 με την περίοδο των εγγραφών να αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.
Στη διοργάνωση θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.
Σε αυτή την φάση και σύμφωνα με το τρέχον πρωτόκολλο, δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης (τα σχετικά πιστοποιητικά θα ζητηθούν για επίδειξη κατά την παραλαβή του υλικού συμμετοχής).
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε στη διοργάνωση του 2021, θα σας παρακαλούσαμε για την επιβεβαίωση σας έως τις 20 Αυγούστου ώστε να προχωρήσουμε στην οριστικοποίηση της κράτησης σας