Αγαπητοί Φίλοι,
 
Η ώρα ΕΦΤΑΣΕ !
 
Σε λίγες μέρες, θα βρίσκεστε στη γραμμή της αφετηρίας. Μαζί με τις ευχές μας για «καλή διαδρομή και καλό χρόνο», σας παραθέτουμε κάποιες πρακτικές συμβουλές για να έχουμε όλοι τον καλύτερο δυνατό αγώνα.
 
1. Ο αγώνας ξεκινάει από την Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου.
 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
 
10 χλμ. Ανδρών – Γυναικών
 
4 χλμ. Ανδρών – Γυναικών
 
2 χλμ. Παιδικός Αγώνας (έτος γέννησης 1999-2006)
 
ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
 
Για τα 10 χλμ στις 9.00
 
Για τα 4 χλμ στις 10.30
 
Για τα 2 χλμ στις 11.20
 
Παρακαλούμε φροντίστε να βρίσκεστε τουλάχιστον 40 λεπτά νωρίτερα στην αφετηρία.
 
2. Για να φτάσετε στο χώρο της αφετηρίας, προτείνουμε να χρησιμοποιήστε μετρό (σταθμός Αγίας Παρασκευής), προαστιακό (σταθμοί Πεντέλης, Δ. Πλακεντίας), καθώς και ποδήλατο, ταξί ή αν η απόσταση το επιτρέπει, τα πόδια σας. Για όσους επιλέξουν να έρθουν με το αυτοκίνητό τους, σε κοντινή απόσταση υπάρχει χώρος στάθμευσης (οδός 25ης Μαρτίου-Β.Γεωργίου-Καλογρέζας) με χρέωση, το ίδιο ισχύει και για τις ομάδες με τα πούλμαν.
 
3. Εάν θέλετε να αφήσετε κάποια ρούχα ή την τσάντα σας (χωρίς πολύτιμα είδη – οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες) θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος στην οδό Γρ. Γυφτοπούλου 2 (Παλαιό Δημαρχείο Χαλανδρίου) στο ισόγειο για τους άνδρες και στον 1ο όροφο για τις γυναίκες.
 
4. Οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος των 2χλμ περίπου στις 12.00
 
5. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος αποκατάστασης και μασάζ, με εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές να φροντίζουν τους δρομείς για ταχύτερη και σωστή αποθεραπεία.
 
6. Θα γίνει κλήρωση με δώρα 15 πετσέτες μπάνιου.
 
7. Ο καιρός στο Χαλάνδρι θα είναι καλός.
 
* Να υπενθυμίσουμε ότι, όπως αναφέρεται και στην προκήρυξη, η παραλαβή του υλικού των αθλητών (νούμερο, μετρητές κλπ) θα γίνεται την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου (10.00-19.00) και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου (10.00-19.00) στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών ο εξοπλισμός δε θα δίνεται την ημέρα του αγώνα.
 
Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου θα σας αποσταλεί email με επισυναπτόμενο αρχείο στο οποίο θα ανατρέξετε και θα βρείτε τον αριθμό αθλητή που σας αντιστοιχεί. Αυτόν τον αριθμό θα πρέπει να τον πείτε στη γραμματεία κατά την παραλαβή του εξοπλισμού σας. Το αρχείο αυτό θα αναρτηθεί και στο site του αγώνα.
http://agonasrematiashalandriou.wordpress.com/τελευταία νέα/
 
Για περισσότερες πληροφορίες στα http://agonasrematiashalandriou.wordpress.com/ και http://www.halandri.gr
 
Ευχαριστούμε…καλό αγώνα…!!!!!!!