ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Είμαι ο Κώστας Τσαγκαράκης, μαραθωνοδρόμος. Απευθύνομαι σε όσους θα τρέξουν στο Μαραθώνιο της 10ης Νοεμβρίου.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας, ως γνωστό, από το 1983, που ανέλαβε τη διοργάνωση ο ΣΕΓΑΣ, είναι αφιερωμένος στον Ειρηνιστή και Βαλκανιονίκη ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Μάιο του 1983. Εφέτος συμπληρώθηκαν ΠΕΝΗΝΤΑ χρόνια από τη δολοφονία του.

Ο ΣΕΓΑΣ τιμώντας τη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης, την Πέμπτη 7.11.2013, στις 6.30 μμ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βουλής, (Αμαλίας 22 – 24, απέναντι από τον Εθνικό Κήπο).

Ομιλητές:

Γιώργος Ρωμαίος (δημοσιογράφος, π. υπουργός) με θέμα: «Η παρακαταθήκη του Λαμπράκη για την Ειρήνη». Ο κ. Ρωμαίος είναι ένας εκ των τριών δημοσιογράφων, που κάλυψε δημοσιογραφικά (τότε) όλη την υπόθεση Λαμπράκη.

Γιάννης Μαμουζέλος (δημοσιογράφος, μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ) με θέμα: «Η πορεία και η συμβολή του Λαμπράκη στον Ελληνικό αθλητισμό».

Θα ακολουθήσει ξενάγηση στην έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων (Αμαλίας 14), που μέχρι το τέλος του χρόνου είναι αφιερωμένη στο Γρηγόρη Λαμπράκη. Θέμα της έκθεσης είναι: «Βία κατά εκπροσώπων του λαού: 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη». ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Ακολούθως σας παρουσιάζω μία φανέλα που κατασκεύασα για μένα και λίγους φίλους. Εάν κάποιος – κάποια μαραθωνοδρόμος ενδιαφέρεται να φορέσει μία τέτοια φανέλα, μπορεί να επικοινωνήσει (άμεσα) μαζί μου, για να κάνουμε παραγγελία. Το κόστος κάθε φανέλας, μαζί με τις δύο εκτυπώσεις (εμπρός και πίσω) είναι 13 Ευρώ. Η φανέλα είναι λευκού χρώματος, κοντομάνικη και η ποιότητά της είναι παρεμφερής με αυτή της φανέλας της ADIDAS.

Σας δίνω και λίγα στοιχεία για να διευκολυνθείτε, εάν θέλετε να παραγγείλετε: Εγώ είμαι 1,75 ύψος,  72 κιλά  και φοράω το Medium.

Όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να βιαστεί, γιατί δυστυχώς άργησα να βγω στο διαδίκτυο.

Για επικοινωνία μαζί μου: Κώστας Τσαγκαράκης  210 – 2776 493 και 6944275365