ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δημόφιλος αντάμωσε με τον Λεωνίδα ξανά, 2.500 χρόνια μετά στα χνάρια των αθανάτων ηρώων της μάχης των θερμοπυλών  το 480 πχ .

Διακόσιοι δεκαέξι αθλητές και αθλήτριες στάθηκαν αντάξιοι των αρετών που μας κληροδότησαν οι φάροι ανδρείας και ελευθερίας, οι 300 Σπαρτιάτες και οι 700 Θεσπιείς.Οι αρχαίοι πρόγονοί μας,δοξάστηκαν  αιώνια βροντοφωνάζοντας  : «δεν θα περάσετε, μολών λαβέ!»

Θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη συνεισφορά τους ,ώστε να πραγματοποιηθεί αυτός ο επετειακός αγώνας,στους κ.κ δημάρχους Αλιάρτου –Θεσπιέων ,κ.Ντασιώτη, Λεβαδέων ,κ.Ταγκαλέκα,Αμφίκλειας –Ελάτειας,κα Στιβαχτή και Λαμιέων κ.Καραϊσκο.

Επίσης,ευχαριστούμε θερμά για την βοήθειά τους τους σύλλογους ΤΡΑΧΙΝΑ,ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ,ΣΔΥΜ ΘΗΒΑΣ,ΑΠΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ,ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ καθώς και την πολιτιστική εταιρία Θερμοπυλών και το Κέντρο τεκμηρίωσης Θερμοπυλών.

Ακόμα,ευχαριστούμε θερμά τους Βασίλη και Χρυσούλα Μπράτσου,Μανώλη Σπόργιτα και Δέσποινα Χατζηχαραλάμπους,Κατερίνα Μπούκα, και Ρίτσα Αντωνοπούλου και τους εθελοντές και κατοίκους των χωριών Άσκρη,Αλίαρτος,Θεσπιές,Σουληνάρι,Χαιρώνεια,Κατω Τιθορέα,Ανάβρα,Μενδενίτσα,Μόδι και Θερμοπύλες για την αρωγή τους.

Τέλος ,ευχαριστούμε την εταιρία tailwind nutrition και τον Πάνο Αλεξάκο,την Βίκος ΑΕ και τον Νίκο Γιοχάλα για την προσφορά τους.

Την ελληνική αστυνομία και τους διασώστες για την βοήθειά τους.

Στον αγώνα των 102 χμ,πρώτος νικητής και με ρεκόρ διαδρομής ,ο Θεοφάνης Αρκουμάνης.Δεύτερος Δρόσος Γεώργιος και τρίτος Πατεράκης Γεώργιος.

Στις γυναίκες, πρώτη η Eλένη Ψαρόμυαλου,δεύτερη Η Γεωργία Ζαφειροπούλου και τρίτη η Ματίνα Σγουροπούλου.

Στις σκυταλοδρομίες ανδρών, 4×25 πρώτη η ομάδα ,Μπαρουτοκαπνισμένοι.

Στην 2×51,πρώτοι οι Βάκουλας-Λύρας.

Τέλος ,στις γυναικίες ομάδες,πρώτη αναδείχτηκε η ομάδα Αλιαρτίστας1.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες.

Ανανεώνουμε την συνάντηση για τις 31/7-1/8/2021.

 

 

Το ΔΣ

Απόλλων Δυτικής Αττικής