Με μεγάλη επιτυχία , διεξήχθη ο 1ος αγώνας AQUA MARE , στην παραλία της Βαρέας Μεγάρων . Στην πανέμορφη παραλιακή διαδρομή, δίπλα στην Θάλασσα , οι δρομείς απόλαυσαν τον αγώνα που διοργανώθηκε από τον πρωτοπόρο δρομικό σύλλογο τον Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ έναν αγώνα που αποτελεί πλέον γεγονός καινούργιου αγώνα στο αγωνιστικό του καλεντάρι . Έλαβαν μέρος και στους 2 αγώνες περίπου 130δρομεις , κάτω από πολλή ζέστη είχαμε έντονο συναγωνισμό ενώ τελικά κατάφεραν να τερματίζουν όλοι χωρίς απρόοπτα κάτι που χαροποίησε τους φίλους και τις οικογένειες των δρομέων που χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αγωνιζομένων από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και στους δυο αγώνες . Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι και όλες για την άψογη συνεργασία με την Διοργάνωση.
Ευχαριστούμε τον Βόρδο Δημήτρη για την μεγάλη συμβολή του στον αγώνα, το Δήμο Μεγάρων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ηροδώρου κύριο Σπύρο Τσιούνη για την πολύτιμη βοήθεια του και στήριξη στον αγώνα καθώς και για την παρουσία του στις απονομές .
Στον ιδιοκτήτη του Aqua Mare Beach κύριο Μπιρλούδη Μπάμπη και το προσωπικό του για την φιλοξενία για την άψογη συνεργασία και την οικονομική του αρωγή , την εταιρεία DOLE AE για την συνεχή υποστήριξη στον αγώνα μας, την εταιρεία TAILWIND NUTRITION για τα ισοτονικά, τους διασώστες εθελοντές για την ιατρική κάλυψη του αγώνα που κάλυψαν και με παρουσία ασθενοφόρου τον αγώνα , Την Τροχαία Μεγάρων για την άψογη συνδρομή της στην τήρηση των μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Την joys travel για την μεταφορά των αθλητών, και βέβαια τους δεκάδες εθελοντές , μέλη και φίλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που για μια ακόμα φορά ήταν συγκλονιστικοί που από την αρχή μέχρι το κλείσιμο του αγώνα ήταν στα πόστα τους βοηθώντας, εμψυχώνοντας, χειροκροτώντας ,εφοδιάζοντας με την περίσσια τους αγάπη και στοργή, τον καθένα και καθεμιά συμμετέχοντα. συμμετέχοντα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε στα 6 χλμ στους άνδρες 1ος Σταύρου Αριστοφάνης 22,18, 2ος Θεολογίτης Νικόλαος 24,33 και Παπαγεωργίου Γεώργιος 25,22 στις γυναίκες 1η Παναγοπούλου Τόνια 28,38, 2η Σωτηροπούλου Χρύσα 30,47 , 3η Καλλιπέτση Ελένη 30,50. Τώρα στα 10χλμ στους άνδρες 1ος Ξαρχάκος Δημήτρης 41,29, 2ος Χριστοδούλου Χριστόφορος 44,43, 3ος Γκόκας Νίκος 45,09. Στις γυναίκες 1η Δεμέστιχα Χριστίνα 45,37 , 2η Μπίσκα Ελένη 46,02, 3η Δασκαλάκη Αθηνά 47,28
Όλοι οι υπόλοιποι τερματίσαντες και τερματίσασες ήταν υπέροχοι, τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε και του χρόνου με ακόμα περισσότερους φίλους-φίλες, συναθλητές-συναθλήτριες.
Σας ευχαριστούμε …