Για 24η χρονιά, το ΑΛΣΟΣ ΔΑΦΝΙΟΥ έλαμψε με το χαμόγελο, το μεράκι, το κέφι, την ζωντάνια που του έδωσαν οι εκατοντάδες δρομείς που έτρεξαν τον πρώτο αγώνα-θεσμό πια, την νέας χρονιάς τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

Έναν αγώνα που είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Μπάμπη Γεωργατσώνα.
Ήταν και φέτος μια διοργάνωση που μας γέμισε αγκαλιές ευχές και αγάπη, από τόσους και τόσες πολλούς που πραγματικά ησαν και είναι φίλοι -φίλες πραγματικοί.
Σε μια διαδρομή που προσεγγίζει τα όρια της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ 4 ΠΡΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ -ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ-, μακριά από τον θόρυβο της ΠΟΛΗΣ, την όχληση των αυτοκινήτων, με θέα τον Κόλπο του Θριασίου, όλοι οι αγαπημένοι φιλοι-φιλες που συμμετείχαν, έτρεξαν, περπάτησαν, στον πρώτο αυτόν αγώνα της νέας δρομικής χρονιάς και απόλαυσαν την παραδοσιακή φιλοξενία του Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Σημαντική η παρουσία του Δημάρχου Χαϊδαρίου κ. Ευάγγελου Ντηνιακού, και της διευθύντριας αθλητισμού κ. Χρυσικοπούλου Αθηνάς που υποδέχθηκαν τους δρομείς και απένειμαν τα τιμητικά κύπελλα.
Ευχαριστούμε την εταιρεία DOLE για τις μπανάνες, την railwind, τους διασώστες με το ασθενοφόρο, φυσικά το περίφημο τσάι της 84χρονης κυρά ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΣΑΜΙΟΥ που ζέστανε- γλύκανε όλους και όλες τους συμμετέχοντες, το γλυκό κέικ, την ηλεκτρονική χρονομέτρηση, μετάλλια, νερά, αναψυκτικά, και όλους που βοήθησαν εθελοντικά για την διεξαγωγή του αγώνα.
Για την ιστορία στον μεγάλο αγώνα των 10 χιλιομέτρων πρώτευσαν στους άνδρες Ο Κωνσταντινίδης Θεόδωρος με 38,55, με δεύτερο τον Νίκο Δρούτσα με 39.09 και τρίτο τον Παναγιωτόπουλο Στέλιο 39,53, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Πευκιανάκη Ειρήνη με 42.55 δεύτερη ήταν η Μονιώδη Μαρία με 44,19 και τρίτη τερμάτισε η Γαντζούδη Πόπη ΜΕ 44.32.
Επόμενα ραντεβού του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην μεγάλη γιορτή του με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις βραβεύσεις του στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ στις 19,00μμ το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στον 7ο Αγώνα Αγχαίου Όρους Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, και φυσικά το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στον Σαρωνικό Δρόμο.
Ραντεβού λοιπόν στον 25ο αγώνα του Άλσους Δαφνίου. ΩΣ τότε… ΚΑΛΗ ΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, Υγεία και Επιτυχίες παντού σε Όλους και Όλες…